Android-sovellusten päivittäminen

Voit päivittää Android-laitteellesi ladatut ja asennetut sovellukset yksitellen tai automaattisesti. Päivittämällä sovelluksesi saat käyttöösi uusimmat ominaisuudet ja parannat sovelluksen turvallisuutta sekä vakautta.

Huom. Jos Google toteaa, että sovelluspäivitys korjaa kriittisen tietoturva-aukon, tietyt sovelluspäivitykset saatetaan tehdä joka tapauksessa, riippumatta sovelluksen tai laitteesi päivitysasetuksista. Saat lisätietoja tutustumalla Google Playn käyttöehtoihin.

Huom. Jos käytät Google Playta Chromebookilla, lue lisää sovelluspäivityksistä täällä

Android-sovellusten päivittäminen automaattisesti

Näin voit päivittää Android-laitteellasi olevat sovellukset automaattisesti:

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Valitse Valikko Valikko ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Automaattiset sovelluspäivitykset.
  4. Valitse vaihtoehto:
    • Missä tahansa verkossa: Sovellukset päivitetään joko Wi-Fi- tai mobiiliverkon kautta.
    • Vain Wi-Fi-verkossa: Sovellukset päivitetään vain, kun olet yhteydessä Wi-Fi-verkkoon.

Huom. Jos laitteellasi olevassa sovelluksessa tapahtuu kirjautumisvirhe, sovellukset eivät välttämättä päivity automaattisesti.

Yksittäisten Android-sovellusten päivittäminen automaattisesti

Näin otat käyttöön päivitykset tietyille sovelluksille laitteellasi:

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Valitse Valikko Valikko ja sitten Omat sovellukset ja pelit.
  3. Valitse päivitettävä sovellus.
  4. Valitse Lisää Lisää.
  5. Valitse Autom. päivitys.

Sovellus päivittyy automaattisesti, kun päivityksiä on saatavilla. Jos haluat poistaa automaattiset päivitykset käytöstä, poista valinta ruudusta.

Android-sovellusten päivittäminen manuaalisesti

Näin päivität sovelluksia yksitellen tai isommissa erissä Google Play Kauppa ‑sovelluksen kautta mobiililaitteella:

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Valitse Valikko Valikko ja sitten Omat sovellukset ja pelit.
  3. Jos pelille on saatavilla päivitys, sen kohdalla lukee Päivitä. Voit myös hakea tiettyä peliä.
  4. Valitse Päivitä.

Huom. Jotkin sovellukset pyytävät uusia käyttöoikeuksia päivityksen yhteydessä. Saatat nähdä ilmoituksen, jossa sinua pyydetään hyväksymään uudet käyttöoikeudet.

Vinkki: Saatat joutua joissakin tapauksissa käynnistämään laitteen uudelleen, jotta sovellus voidaan päivittää.