Opdater dine Android-apps

Du kan vælge, om de apps, du har downloadet og installeret på din Android-enhed, skal opdateres enkeltvist eller automatisk. Opdatering af dine apps giver dig adgang til de nyeste funktioner og forbedrer appens sikkerhed og stabilitet.

Bemærk! Hvis Google vurderer, at en appopdatering vil løse en kritisk sikkerhedsbrist, kan vi vælge at opdatere appen uden hensyn til dine opdateringsindstillinger i appen eller på din enhed. Læs servicevilkårene for Google Play for at få flere oplysninger.

Bemærk! Hvis du bruger Google Play på en Chromebook, kan du finde flere oplysninger om appopdateringer her

Opdater Android-apps automatisk

Sådan angiver du, at apps skal opdateres automatisk, på din Android-enhed:

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play.
  2. Tryk på menuen Menu og dernæst Indstillinger.
  3. Tryk på Opdater apps automatisk.
  4. Vælg en mulighed:
    • Opdater altid apps automatisk: Vælg denne mulighed, hvis apps må opdateres via enten Wi-Fi eller mobildata.
    • Opdater kun apps automatisk via Wi-Fi: Vælg denne mulighed, hvis apps kun må opdateres, når du har forbindelse til et Wi-Fi-netværk.

Bemærk! Hvis der er en konto på din enhed med loginfejl, opdateres apps muligvis ikke automatisk.

Opdater enkelte Android-apps automatisk

Sådan konfigurerer du opdateringer for de enkelte apps på din enhed:

1. Åbn appen Google Play Butik Play Butik.
  2. Tryk på menuen Menu og dernæst Mine apps og spil.
  3. Vælg den app, du vil opdatere.
  4. Tryk på Mere Mere.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Opdater automatisk".

Appen opdateres automatisk, når der er tilgængelige opdateringer. Hvis du vil slå automatiske opdateringer fra, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet.

Opdater Android-apps manuelt

Sådan opdaterer du apps enkeltvist eller samlet via Google Play Butik-appen på din mobilenhed:

1. Åbn appen Google Play Butik Play Butik.
  2. Tryk på menuen Menu og dernæst Mine apps og spil.
  3. Apps med tilgængelige opdateringer har etiketten "Opdater".
  4. Tryk på Opdater alle for at opdatere alle apps. Hvis du vil opdatere individuelle apps, kan du finde den specifikke app, du vil opdatere, og trykke på Opdater.

Bemærk! Nogle apps kræver nye tilladelser i forbindelse med opdatering. Du vil muligvis se en underretning om, hvorvidt du vil acceptere de nye tilladelser.

Tip! I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at genstarte din enhed for at opdatere en app.