Hoe om die Play Winkel en programme op Android op te dateer

Jy kan jou Android-programme en die Play Winkel-programme een op 'n slag, almal tesaam of outomaties opdateer. As jy jou programme na die jongste weergawe opdateer, kry jy toegang tot die jongste kenmerke en verbeter dit programsekuriteit en -stabiliteit.

Belangrik:

• As Google bepaal dat 'n programopdatering 'n kritieke sekuriteitkwesbaarheid regstel, sal ons seker maak dat die program opdateer. Hierdie opdaterings kan plaasvind ongeag die opdateringinstellings in die program of op jou toestel. Lees die Google Play-diensbepalings vir meer inligting.
  • As jy Google Play op 'n Chromebook gebruik, kan jy hier uitvind oor opdaterings.

Hoe om 'n Android-program op te dateer

1. Maak die Google Play Winkel-app Google Play oop.
  2. Tik bo regs op die profielikoon.
  3. Tik op Bestuur apps en toestel en dan Bestuur.
  4. Tik op die app wat jy wil opdateer.
    • Wenk: Apps wat ’n opdatering beskikbaar het, het die etiket “Opdatering beskikbaar”.
  5. Tik op Dateer op.

Hoe om die Google Play Winkel op te dateer

1. Maak die Google Play Winkel-program Google Play oop.
  2. Tik bo regs op die profielikoon.
  3. Tik op Instellings en dan Meer oor en dan Play Winkel-weergawe.
  4. Jy sal 'n boodskap ontvang om te sê of die Play Winkel bygewerk is. Tik op Het dit.
    • As 'n opdatering beskikbaar is, sal dit outomaties binne 'n paar minute afgelaai en geïnstalleer word.

Hoe om alle Android-programme outomaties op te dateer

1. Maak die Google Play Winkel-program Google Play oop.
  2. Tik bo regs op die profielikoon.
  3. Tik op Instellings en dan Netwerkvoorkeure en dan Dateer programme outomaties op.
  4. Kies 'n opsie:
    • Oor enige netwerk om programme via wi-fi óf via mobiele data op te dateer.
    • Slegs oor wi-fi om programme net op te dateer wanneer jy aan wi-fi gekoppel is.

Let wel: As 'n rekening op jou toestel 'n aanmeldingfout het, sal programme dalk nie outomaties opdateer nie.

Dateer app outomaties op met ’n beperkte hoeveelheid mobiele data

Belangrik: Hierdie opsie is vir ’n beperkte groep beskikbaar.
  1. Maak die Play Winkel-app Google Play oop.
  2. Tik bo regs op die profielikoon.
  3. Tik op Instellings en dan Netwerkvoorkeure en dan Dateer apps outomaties op.
  4. Tik op Dateer op met ’n beperkte hoeveelheid mobiele data
Hoe dit werk
Google Play kan ’n beperkte hoeveelheid van jou maandelikse mobiele data gebruik om jou apps outomaties op te dateer. Google Play prioritiseer appopdaterings deur verskeie faktore te gebruik, soos apps met nuwe kenmerke of apps wat ons dink jy die meeste sal gebruik. Google Play probeer altyd eers om apps oor Wi-Fi op te dateer.
Hoeveel mobiele data hierdie instelling gebruik
Wanneer hierdie instelling aan is, kies Google Play op grond van verskeie faktore ’n begroting. Byvoorbeeld:
  • As jy apps in die afgelope 30 dae handmatig oor mobiele data opgedateer het, gebruik Google Play daardie totale hoeveelheid mobiele data as die begroting.
  • As jy nie apps oor mobiele data opdateer nie, gebruik Google Play die gemiddelde hoeveelheid mobiele data wat die meeste mense in jou land/streek gebruik wat jou steeds toelaat om jou apps wat die meeste gebruik word outomaties op te dateer.

Alle inligting word ingevolge Google se privaatheidsbeleid gebruik.

As jy Play Winkel-data uitvee, sal jou instellings en vorige begroting teruggestel word.

Hoe om individuele Android-programme outomaties op te dateer

1. Maak die Google Play Winkel-program Google Play oop.
  2. Tik bo regs op die profielikoon.
  3. Tik op Bestuur programme en toestel.
  4. Tik op Bestuur en soek dan die program wat jy outomaties wil opdateer.
  5. Tik op die program om die program se "Besonderhede"-bladsy oop te maak.
  6. Tik op Meer Meer op die program se "Besonderhede"-bladsy.
  7. Skakel Aktiveer outo-opdatering aan.

Die program dateer outomaties op wanneer opdaterings beskikbaar is. Skakel Aktiveer outo-opdatering af om outomatiese opdaterings af te skakel.

Wenke:

• Wanneer sommige programme opgedateer word, moet hulle nuwe toestemmings kry. Jy kan dalk 'n kennisgewing kry wat vra of jy die nuwe toestemmings aanvaar.
  • Jy sal dalk jou toestel moet herbegin om 'n program op te dateer.
  • Tik op Bestuur programme en toestelle en dan Bestuur om vir 'n spesifieke program te soek.
  • Die "Dateer op"-knoppie verskyn op die program se "Besonderhede"-bladsy as die program 'n opdatering beskikbaar het.