Installera eller aktivera appar på nytt

Använd appar som du har köpt på Google Play på valfri enhet med Android utan att behöva betala igen. Du måste dock använda samma Google-konto på enheten. Du kan

• installera en app på fler än en enhet med Android
  • installera en app på en ny enhet med Android
  • installera om en app som du köpt men tagit bort.

Om du inaktiverat en app som följde med enheten kan du återaktivera den.

Installera eller aktivera appar på nytt

1. Öppna Google Play Butik Google Play på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på menyn Meny följt av Mina appar och spel följt av Bibliotek.
  3. Tryck på appen som du vill installera eller aktivera.
  4. Tryck på Installera eller Aktivera.

Hitta tidigare köpta eller nedladdade appar

Om du inte kan hitta en app eller blir ombedd att köpa den igen kontrollerar du att du använder samma Google-konto som när du köpte den.