Installer og slå på apper på nytt

Du kan bruke apper du har kjøpt på Google Play, på hvilken som helst Android-enhet uten å betale på nytt. Du må imidlertid bruke den samme Google-kontoen på hver enhet. Du kan

• installere apper på mer enn én Android-enhet
  • installere apper på en ny Android-enhet
  • installere apper du har kjøpt, men deretter slettet, på nytt

Hvis du slår av en app som fulgte med enheten, kan du slå den på igjen.

Apper kan vanligvis bare installeres på Android-enheter. Hvis du har en Chromebook, kan du finne ut hvordan du installerer apper på Chromebook

Installer apper på Android-enheten din på nytt

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play på Android-enheten.
  2. Trykk på menyen Meny og så Mine apper og spill og så Bibliotek.
  3. Trykk på appen du vil installere eller slå på.
  4. Klikk på Installer eller Slå på.

Installer apper på Android-enheten på nytt fra datamaskinen din

Du kan reinstallere apper på Android-enheten din – eller slå dem på – ved å bruke en datamaskin.

1. Gå til play.google.com på datamaskinen.
  2. Klikk på Apper og så Mine apper.
  3. Klikk på appen du vil installere eller slå på.
  4. Klikk på Installer, Installert eller Slå på. Det kan hende du må logge på Google-kontoen din.
  5. Velg enheten din, og klikk på Installer.

Finn tidligere kjøpte eller nedlastede apper

Hvis du ikke finner en bestemt app eller blir bedt om å kjøpe den igjen, må du sørge for at du bruker den samme Google-kontoen du kjøpte den med.