Installer og slå på apper på nytt

Du kan bruke apper du har kjøpt på Google Play, på hvilken som helst Android-enhet uten å betale på nytt. Du må imidlertid bruke den samme Google-kontoen på hver enhet. Du kan

• installere apper på mer enn én Android-enhet
  • installere apper på en ny Android-enhet
  • installere apper du har kjøpt, men deretter slettet, på nytt

Hvis du slår av en app som fulgte med enheten, kan du slå den på igjen.

Apper kan vanligvis bare installeres på Android-enheter. Hvis du har en Chromebook, kan du finne ut hvordan du installerer apper på Chromebook

Reinstaller apper på Android-enheten fra datamaskinen din

Du kan reinstallere eller slå på apper på Android-enheten din ved å bruke en datamaskin.

1. Gå til play.google.com på datamaskinen.
  2. Klikk på Apper og så Mine apper.
  3. Klikk på appen du vil installere eller slå på.
  4. Klikk på Installer, Installert eller Slå på. Det kan hende du må logge på Google-kontoen din.
  5. Velg enheten din og klikk på Installer.

Finn tidligere kjøpte eller nedlastede apper

Hvis du ikke finner en bestemt app eller blir bedt om å kjøpe den igjen, må du sjekke at du bruker den samme Google-kontoen du kjøpte den med.