Sovellusten uudelleenasennus ja käyttöönotto

Voit käyttää Google Playsta ostamiasi sovelluksia millä tahansa Android-laitteella maksamatta uudelleen. Jokaisen laitteen on oltava kirjautuneena samalle Google-tilille. Lue lisää sovellusten synkronoinnista eri laitteiden välillä.

Jos laitat laitteen mukana tulevan sovelluksen pois päältä, voit myös laittaa sen takaisin päälle. Katso, miten voit ylläpitää käyttämättömiä sovelluksia Androidilla.

Voit myös asentaa ostamasi ja poistamasi sovelluksen uudelleen.

Sovellusten uudelleen asentaminen ja päälle laittaminen

1. Avaa Google Play Kauppa Google Play Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
  3. Valitse Ylläpidä sovelluksia ja laitteita ja sitten Hallinnoi.
  4. Valitse sovellukset, jotka haluat asentaa tai laittaa päälle.
    • Jos et löydä sovellusta, valitse yläreunasta Tämä laite ja sitten Ei asennettu.
  5. Valitse Asenna tai Ota käyttöön.

Vianetsintävaiheet

Jos et voi asentaa sovelluksia uudelleen, kokeile alla olevia ohjeita.

Google Play Kaupan päivityksien poistaminen ja uudelleen asentaminen

Näin poistat Play Kauppa ‐sovelluspäivitykset:

1. Etsi Google Play Kauppa ‐sovellus laitteen aloitusnäytöltä tai sovellusnäytöltä.
  2. Kosketa Google Play Kauppa ‐sovellusta Google Play pitkään.
  3. Valitse Sovelluksen tiedot .
  4. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Poista päivitykset.
  5. Tarkista tiedot ja valitse OK.

Play Kauppa ‐sovelluksen päivitysten asentaminen uudelleen:

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaa.
  3. Valitse Asetukset ja sitten Tietoja.
  4. Valitse Play Kaupan versio ‐kohdasta Päivitä Play Kauppa.

Google Play Kaupan välimuistin ja datan tyhjentäminen

Tärkeää:

• Google Play Kaupan välimuistin tyhjentäminen on yleisin ratkaisu ongelmiin, jotka liittyvät sovellusten lataamiseen Google Play Kaupasta.
  • Välimuistin ja datan tyhjentäminen voi poistaa joitakin Google Play Kauppa ‑sovelluksen asetuksia, kuten lapsilukon ja salasanasuojauksen. Sinua pyydetään hyväksymään käyttöehdot, kun avaat Google Play Kaupan seuraavan kerran.

1. Etsi Google Play Kauppa ‐sovellus laitteen aloitusnäytöltä tai sovellusnäytöltä.
  2. Kosketa Google Play Kauppa ‐sovellusta pitkään.
  3. Valitse Sovelluksen tiedot Tiedot.
  4. Valitse Tallennustila ja välimuisti ja sitten Tyhjennä välimuisti.
  5. Valitse Tyhjennä tallennustila ja sitten Tyhjennä.

Ota salasanasuojaus ja lapsilukko uudelleen käyttöön.

Aiemmin ostettujen tai ladattujen sovellusten etsiminen

Jos et löydä sovellusta tai sinua pyydetään ostamaan se uudelleen, varmista että käytät samaa Google-tiliä, jolla ostit sen.

Android Tietokone