Geninstaller og genaktiver apps

Du kan bruge apps, som du har købt i Google Play, på enhver Android-enhed uden at betale igen. Du skal være logget ind på den samme Google-konto på alle enheder. Få flere oplysninger om, hvordan du synkroniserer apps på tværs af enheder.

Hvis du deaktiverer en app, der følger med enheden, kan du aktivere den igen. Se, hvordan du administrerer apps, du ikke bruger, i Android.

Du kan også geninstallere en app, du har købt, men slettet.

Apps kan normalt kun installeres på Android-enheder. Hvis du har en Chromebook, kan du finde ud af, hvordan du installerer apps på en Chromebook.

Geninstaller apps på din Android-enhed via din computer

1. Gå til play.google.com.
  2. Søg efter den app, du vil downloade.
  3. Vælg Installer, Installeret eller Aktivér. Du er muligvis nødt til at logge ind på din Google-konto.
  4. Vælg din enhed, og vælg Installer.

Find tidligere købte eller downloadede apps

Hvis du ikke kan finde en app eller bliver bedt om at købe den igen, bør du tjekke, at du bruger den Google-konto, du har købt den med.