Geninstaller og genaktiver apps

Du kan bruge apps, du har købt i Google Play, på en Android-enhed, uden at du skal betale igen. Hver enhed skal dog være tilknyttet den samme Google-konto. Du kan:

• Installere en app på mere end én Android-enhed
  • Installere en app på en ny Android-enhed
  • Geninstallere en app, du har købt, men efterfølgende har slettet

Hvis du har deaktiveret en app, der fulgte med din enhed, kan du desuden aktivere den igen.

Installer eller aktivér apps igen

1. Åbn Google Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på menuen Menu og derefter Mine apps og spil og derefter Samling.
  3. Tryk på den app, du vil installere eller aktivere.
  4. Tryk på Installer eller Aktivér.

Find apps, du tidligere har købt eller downloadet

Hvis du ikke kan finde en app eller bliver bedt om at købe den igen, bør du tjekke, at du bruger den Google-konto, du har købt den med.