Herinstalleer en heraktiveer apps

Jy kan apps wat jy op Google Play gekoop het op enige Android-toestel gebruik sonder om weer te betaal. Jy moet op alle toestelle by dieselfde Google-rekening aangemeld wees. Leer hoe om apps oor toestelle heen te sinkroniseer.

Wanneer jy ’n app wat saam met jou toestel kom, afskakel, kan jy dit weer aanskakel. Vind uit hoe om ongebruikte apps op Android te bestuur.

Jy kan ook ’n app wat jy gekoop het maar uitgevee het, herinstalleer

Herinstalleer programme of skakel hulle weer aan

1. Maak die Google Play Winkel Google Play op jou Android-foon of -tablet oop.
  2. Tik op die profielikoon aan die regterkant.
  3. Tik op Bestuur apps en toestel en dan Bestuur.
  4. Kies die apps wat jy wil installeer of aanskakel.
    • As jy nie die app kan kry nie, tik aan die bokant op Hierdie toestel en dan Nie geïnstalleer nie.
  5. Tik op Installeer of Aktiveer.

مراحل عیب‌یابی

اگر نمی‌توانید برنامه‌ها را بازنصب کنید، مراحل زیر را امتحان کنید.

Deïnstalleer en herinstalleer Google Play Winkel-opdaterings

Om Play Winkel-appopdaterings te deïnstalleer:

1. Kry die Google Play Winkel-app op jou toestel se tuis- of appskerm.
  2. Raak en hou die Google Play Winkel-appGoogle Play.
  3. Tik op appinligting.
  4. Tik bo regs op Meer Meer en dan Deïnstalleer opdaterings.
  5. Hersien die inligting en tik op OK.

Om Play Winkel-appopdaterings te herinstalleer:

1. Maak die Google Play Winkel-app Google Play oop.
  2. Tik bo regs op die profielfoto.
  3. Tik op Instellings en dan Meer oor.
  4. Tik onder “Play Winkel-weergawe” op Dateer Play Winkel op.

Vee die kas en data in die Google Play Winkel uit

Belangrik:

• Die algemeenste oplossing vir kwessies wanneer jy apps van Google Play Winkel aflaai, is om die kasgeheue vanaf Google Play Winkel uit te vee.
  • Wanneer jy die kasgeheue en data uitvee, kan dit dalk sekere instellings op die Google Play Winkel-app uitvee, soos ouerkontroles en wagwoordbeskerming. Dit sal jou vra om weer in tot die diensbepalings te stem die volgende keer as jy die Google Play Winkel oopmaak.

1. Kry die Google Play Winkel-app op jou toestel se tuis- of appskerm.
  2. Raak en hou die Google Play Winkel-app.
  3. Tik op appinligting .
  4. Tik op Berging en kas en dan Maak kas skoon.
  5. Tik op Vee berging uit en dan Vee uit.

Heraktiveer wagwoordbeskerming en ouerkontroles.

Kry programme wat voorheen gekoop of afgelaai is

As jy 'n program nie kan kry nie of gevra word om dit weer te koop, maak seker dat jy dieselfde Google-rekening gebruik waarmee jy dit gekoop het.