Hur du optimerar din grafikprocessor för betaversionen av Google Play Spel på PC

Rekommenderade grafikprocessorserier

Om du vill använda betaversionen av Google Play Spel på PC rekommenderar vi följande grafikprocessorer:

• NVIDIA RTX-serien
  • NVIDIA GeForce GTX 600-serien eller senare
  • NVIDIA Volta-serien
  • NVIDIA GeForce 16-, 20- eller 30-serien
  • Intel Iris Xe Max-serien
  • Intel Arc-serien
  • Intels integrerade grafikprocessor för 7:e generationens Intel Core-processor eller senare
  • AMD Radeon HD 7790, 7850, 7870, 7950, 7970 eller 7990
  • AMD Radeon HD 8970 eller 8990
  • AMD Radeon R9 200-serien
  • AMD Radeon R7/R9 300-serien
  • AMD Radeon RX 400-serien
  • AMD Radeon RX 570, 580 eller 890
  • AMD Radeon RX Vega-serien
  • AMD Radeon VII-serien
  • AMD Radeon RX 5000- eller 6000-serien

Hur du uppdaterar grafikprocessorns drivrutin

Innan du uppdaterar grafikprocessorns drivrutin är det viktigt att veta vilken grafikprocessormodell datorn har.

Gör så här för att ta reda på grafikprocessorns tillverkare och modell:

1. Öppna Aktivitetshanteraren genom att trycka på Ctrl + Skift + Esc samtidigt.
  2. Välj Prestanda.
  3. I den sista rutan på fliken väljer du Grafikprocessor. Alternativet finns sannolikt längst ned i listan.
  4. Uppgifter om datorns grafikprocessor syns uppe i högra hörnet i avsnittet Grafikprocessor. Observera att du kan ha fler än en grafikprocessor. För bästa upplevelse bör drivrutinerna uppdateras för alla grafikprocessorenheter.

Du hittar uppdateringsinformation om drivrutinerna för några vanliga Windows-grafikprocessorer på tillverkarnas webbplatser nedan.

Resurser från tredje part för att uppdatera grafikprocessorns drivrutin

Obs! Uppdaterade drivrutiner är inte tillgängliga för alla grafikprocessorer, särskilt inte för grafikprocessorer som inte längre stöds av tillverkaren. Listan nedan kanske inte omfattar alla tillverkare i din region.