Finn ut hvordan du optimaliserer GPU-en for betaversjonen av Google Play Spill på datamaskin

Anbefalt GPU-serie

Vi anbefaler følgende GPU-er for å bruke betaversjonen av Google Play Spill på datamaskin.

• NVIDIA RTX-serien
  • NVIDIA GeForce GTX 600-serien eller nyere
  • NVIDIA Volta-serien
  • NVIDIA GeForce 16-, 20- eller 30-serien
  • Intel Iris Xe Max-serien
  • Intel Arc-serien
  • Intel-integrert GPU for 7. generasjons Intel Core-prosessor eller nyere
  • AMD Radeon HD 7790, 7850, 7870, 7950, 7970 eller 7990
  • AMD Radeon HD 8970 eller 8990
  • AMD Radeon R9 200-serien
  • AMD Radeon R7/R9 300-serien
  • AMD Radeon RX 400-serien
  • AMD Radeon RX 570, 580 eller 890
  • AMD Radeon RX Vega-serien
  • AMD Radeon VII-serien
  • AMD Radeon RX 5000- eller 6000-serien

Finn ut hvordan du oppdaterer GPU-driveren

Før du oppdaterer GPU-driveren, er det viktig å finne ut hvilken GPU-modell datamaskinen har.

Følg denne fremgangsmåten for å finne GPU-produsenten og -modellen:

1. Åpne Oppgavebehandling ved å trykke på Ctrl + Shift + Esc samtidig.
  2. Velg Ytelse.
  3. Velg GPU i det siste feltet i fanen. Den ligger sannsynligvis nederst på listen.
  4. Øverst til høyre i GPU-valget vises informasjon om datamaskinens GPU. Vær oppmerksom på at du kan ha mer enn én GPU, og for å sikre den beste opplevelsen bør alle GPU-enheter ha oppdatert drivere.

Du kan finne oppdatering om noen vanlige Windows-GPU-drivere på disse produsentens nettsteder nedenfor.

Tredjepartsressurser for oppdatering av GPU-driveren

Viktig: Denne listen inneholder kanskje ikke alle produsenter i landet eller regionen der du bor.