Meer informatie over hoe je je GPU optimaliseert voor Google Play Games bèta op de pc

Aanbevolen GPU-series

Als je Google Play Games bèta op de pc wilt gebruiken, raden we de volgende GPU's aan:

• NVIDIA RTX-serie
  • NVIDIA GeForce GTX 600-serie of hoger
  • NVIDIA Volta-serie
  • NVIDIA GeForce 16-, 20- of 30-serie
  • Intel Iris Xe Max-serie
  • Intel Arc-serie
  • Geïntegreerde Intel-GPU voor een Intel Core-processor van de 7e generatie of hoger
  • AMD Radeon HD 7790, 7850, 7870, 7950, 7970 of 7990
  • AMD Radeon HD 8970 of 8990
  • AMD Radeon R9 200-serie
  • AMD Radeon R7/R9 300-serie
  • AMD Radeon RX 400-serie
  • AMD Radeon RX 570, 580 of 890
  • AMD Radeon RX Vega-serie
  • AMD Radeon VII-serie
  • AMD Radeon RX 5000- of 6000-serie

Meer informatie over hoe je het GPU-stuurprogramma updatet

Voordat je het GPU-stuurprogramma updatet, is het belangrijk dat je weet welk GPU-model je computer heeft.

Volg deze stappen om de fabrikant en het model van je GPU te achterhalen:

1. Open Taakbeheer door tegelijkertijd op Ctrl + Shift + Esc te drukken.
  2. Selecteer Prestaties.
  3. Kies in het laatste deelvenster van het tabblad de optie GPU. Die staat waarschijnlijk onderaan de lijst.
  4. Rechtsboven in de GPU-selectie vind je informatie over de GPU van je computer. Je kunt meer dan één GPU hebben. Voor de beste functionaliteit moeten de stuurprogramma's van alle GPU-apparaten zijn geüpdatet.

Update-informatie over enkele veelgebruikte GPU-stuurprogramma's voor Windows vind je op de fabrikantwebsites hieronder.

Bronnen van derden voor het updaten van het GPU-stuurprogramma

Belangrijk: Deze lijst bevat misschien niet alle fabrikanten in je land of regio.