Last opp PDF- og EPUB-filer til biblioteket ditt

Du kan lese PDF- og EPUB-dokumenter med Google Play Bøker. Når du laster opp PDF- og EPUB-dokumenter til Google Play Bøker, kan du lese dem på en hvilken som helst enhet med Play Bøker.

Med EPUB-dokumenter kan du også bruke bokmerker, fremhevinger og notater på alle enhetene dine.

Last opp PDF- og EPUB-filer

1. Gå til play.google.com.
  2. Øverst til høyre klikker du på profilbildet ditt.
  3. Klikk på Bibliotek og enheter og så Bøker.
  4. Klikk på Last opp filer oppe på skjermen.
  5. Finn PDF- eller EPUB-filen du vil laste opp, og klikk på Velg.

For å se filer du har lastet opp, gå til Opplastinger-biblioteket ditt.