Last opp PDF- og EPUB-filer til biblioteket ditt

Du kan lese PDF- og EPUB-dokumenter med Google Play Bøker. Når du laster opp PDF- og EPUB-dokumenter til Google Play Bøker, kan du lese dem på en hvilken som helst enhet med Play Bøker.

Med EPUB-dokumenter kan du også bruke bokmerker, fremhevinger og notater på alle enhetene dine.

Last opp PDF- og EPUB-filer

1. Åpne Google Play Bøker Play Bøker på enheten din.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre.
  3. Trykk på Innstillinger for Play Bøker.
  4. Merk av i boksen ved siden av Slå på opplasting av PDF.
  5. Last ned en PDF- eller EPUB-fil på enheten din.
  6. Åpne Nedlastinger- eller Filer-mappen.
  7. Finn filen.
  8. Trykk på Mer Merog så Åpne med og så Play Bøker eller Last opp til Play Bøker.
  9. For å finne opplastede filer i Play Bøker-appen trykker du på Bibliotek og så Opplastinger.
Alternativt kan du laste opp filer til Play Bøker via Gmail.
  1. Legg ved PDF- eller EPUB-filen du vil laste opp, i en e-post.
  2. Send e-posten til deg selv.
  3. Trykk på vedlegget og så Last opp til Play Bøker.
Tips: Du trenger bare å merke av for Slå på opplasting av PDF hvis du vil laste opp en PDF-fil. Du kan laste opp EPUB-filer fra e-post uten å endre innstillingene i Play Bøker-appen.