PDF- tai EPUB-tiedostojen lähettäminen omaan kirjastoon

Voit lukea PDF- ja EPUB-dokumentteja Google Play Kirjoilla. Kun lähetät Google Play Kirjoihin PDF- tai EPUB-tiedostoja, voit lukea niitä Play Kirjojen kautta millä tahansa laitteella.

EPUB-asiakirjojen kanssa on myös mahdollista käyttää kirjanmerkkejä, korostusta ja muistiinpanoja kaikilla laitteilla.

PDF- ja EPUB-tiedostojen lähettäminen

1. Avaa Google Play Kirjat Play Kirjat laitteellasi.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi.
  3. Valitse Play Kirjojen asetukset.
  4. Valitse ruutu kohdan Ota PDF-tiedostojen lähettäminen käyttöön vierestä.
  5. Lataa PDF- tai EPUB-tiedosto laitteellesi.
  6. Avaa Lataukset- tai Tiedostot-sovellus.
  7. Etsi tiedosto.
  8. Valitse Lisää Lisää ja sitten Avaa sovelluksessa ja sitten Play Kirjat tai Lähetä Play Kirjoihin.
  9. Voit etsiä lähetettyjä tiedostoja Play Kirjat ‐sovelluksesta valitsemalla Kirjasto ja sitten Lähetetyt.
Tiedostoja voi ladata Play Kirjoihin myös Gmailin kautta.
  1. Liitä ladattava PDF- tai EPUB-tiedosto sähköpostiin.
  2. Lähetä sähköposti itsellesi.
  3. Napauta liitettä ja sitten Lähetä Play Kirjoihin.
Vinkki: Jos haluat lähettää PDF-tiedoston, sinun tarvitsee vain valita Ota PDF-tiedostojen lähettäminen käyttöön. Voit lähettää EPUB-tiedoston sähköpostistasi muuttamatta Play Kirjat -sovelluksen asetuksia.