Ladda upp PDF- eller EPUB-filer till biblioteket

Du kan läsa PDF- och EPUB-dokument med Google Play Böcker. När du laddar upp PDF- och EPUB-dokument till Google Play Böcker kan du läsa dem på vilken enhet som helst med Play Böcker.

Med EPUB-dokument kan du även använda bokmärken, markeringar och anteckningar på alla dina enheter.

Ladda upp PDF- och EPUB-filer

1. Besök play.google.com.
  2. Klicka på profilikonen uppe till höger.
  3. Klicka på Bibliotek och enheter följt av Böcker.
  4. Klicka på Ladda upp filer högt upp på sidan.
  5. Leta upp den PDF- eller EPUB-fil som du vill ladda upp och klicka på Välj.

Filer som du har laddat upp visas i biblioteket med uppladdningar.