Pdf- en epub-bestanden uploaden naar je bibliotheek

Je kunt pdf- en ePub-documenten lezen met Google Play Boeken. Als je pdf- en ePub-documenten naar Google Play Boeken uploadt, kun je deze op elk apparaat met Play Boeken lezen.

Met ePub-documenten is het mogelijk om bladwijzers, markeringen en notities te gebruiken op al je apparaten.

Pdf- en epub-bestanden uploaden

1. Ga naar play.google.com.
  2. Klik rechtsboven op je profielicoon.
  3. Klik op Bibliotheek en apparaten en dan Boeken.
  4. Klik bovenaan op Bestanden uploaden.
  5. Zoek het pdf- of epub-bestand dat je wilt uploaden en klik op Selecteren.

Als je een bestand wilt bekijken dat je hebt geüpload, ga je naar je bibliotheek Uploads.