Upload PDF- eller EPUB-filer til din samling

Med Google Play Bøger kan du læse PDF- og EPUB-dokumenter. Når du uploader PDF- og EPUB-dokumenter til Google Play Bøger, kan du læse dem på enhver enhed, der har Play Bøger.

Med EPUB-dokumenter kan du også bruge bogmærker, fremhævninger og bemærkninger på alle dine enheder.

Upload PDF- og EPUB-filer

1. Gå til play.google.com.
  2. Klik på dit profilikon øverst til højre.
  3. Klik på Samling og enheder og derefter Bøger.
  4. Klik på Upload filer øverst.
  5. Find den PDF- eller EPUB-fil, du vil uploade, og klik på Vælg.

Du kan se en fil, du har uploadet, ved at gå til din samling med uploads.