Poistot

Kustantaja saattaa poistaa e-kirjan tai äänikirjan ("kirja") myynnistä omista kaupallisista syistään. Myös Google voi poistaa tietyn kirjan myynnistä, jos se esimerkiksi rikkoo sisältökäytäntöjä. Tällaisissa tapauksissa kirjaa ei voi enää ostaa Google Playsta. Jos olet jo ostanut kirjan, voit kuitenkin edelleen käyttää sitä kirjastossasi, lukea sitä verkkolukijalla ja tuetuilla laitteilla sekä ladata sen. Poisto ei vaikuta ostamaasi kirjaan.

Joissakin tapauksissa Google saattaa joutua poistamaan tietyn ostamasi kirjan kirjastostasi. Näin voi tapahtua, jos joku esiintyy oikeuksien omistajana ja asettaa kirjan myyntiin, mutta toinen henkilö kiistauttaa omistajuuden ja lähettää meille oikeudellisen poistopyynnön. Tässä tilanteessa pyydämme kiistautuksen tehnyttä tahoa sallimaan kirjan käytön, mutta jos emme saa tähän lupaa, meidän täytyy poistaa kirja ilman ennakkoilmoitusta. Et enää näe kirjaa kirjastossasi etkä voi ladata sitä uudelleen tai lukea sitä verkkolukijalla. Otamme sinuun yhteyttä kertoaksemme poistamisesta, hyvitämme ostoksen ja yritämme löytää toisen kappaleen kirjaa joko digitaalisessa muodossa toiselta palveluntarjoajalta tai uutena tai käytettynä painetussa muodossa. Pyrimme parhaamme mukaan varmistamaan, että pystyt jatkossakin lukemaan arvosteluja ja muuta kirjaan liittyvää sisältöä, jota olet lisännyt Google Kirjoihin.