Een schermlezer gebruiken met Google Play

Met een schermlezer kunt u boeken, tijdschriften en nieuwsartikelen lezen of naar muziek luisteren in Google Play.

Een schermlezer gebruiken

Op uw computer werkt Google Play het best met de volgende browsers en schermlezers:

• Mac: gebruik VoiceOver in Chrome
  • Chromebook: gebruik ChromeVox in Chrome
  • Windows: gebruik JAWS of NVDA in Firefox

Sneltoetsen gebruiken

Play Boeken

Controleer bij een boek eerst of 'Doorlopende tekst' staat vermeld onder de lijst 'Functies' op Google Play. Als een boek doorlopende tekst heeft, kan de tekst hardop worden voorgelezen met behulp van de schermlezer op uw computer.

Gebruik deze sneltoetsen om door pagina's te bladeren op uw computer:

• Volgende pagina: druk op j, n, pijl-rechts of Page Up.
  • Vorige pagina: druk op k, p, pijl-links of Page Down.

Meer informatie over Play Boeken.

Play Kiosk

Hieronder volgen enkele veelgebruikte sneltoetsen voor Play Kiosk op uw computer:

• Help voor sneltoetsen openen: druk op Shift + /.
  • Volgend item: druk op j.
  • Vorige item: druk op k.
  • Zoeken in Kiosk: druk op /.

Meer informatie over Play Kiosk.