Brug en skærmlæser med Google Play

Du kan læse bøger, magasiner og nyhedsartikler eller lytte til musik i Google Play via en skærmlæser.

Brug en skærmlæser

Google Play fungerer bedst på din computer med følgende browsere og skærmlæsere:

• Mac: Brug VoiceOver i Chrome
  • Chromebook: Brug ChromeVox i Chrome
  • Windows: Brug JAWS eller NVDA i Firefox

Brug tastaturgenveje

Play Bøger

Start med at tjekke, om "Flydende tekst" er angivet under listen "Funktioner" for en bog i Google Play. Hvis en bog har "Flydende tekst" kan den læses højt ved hjælp af skærmlæseren på din computer.

Du kan bladre i bogen på din computer ved hjælp af følgende tastaturgenveje:

• Næste side: Tryk på J, N, højre pil eller Page Up.
  • Forrige side: Tryk på K, P, venstre pil eller Page Down.

Få flere oplysninger om Play Bøger.

Play Bladkiosk

Her er nogle almindelige tastaturgenveje til Play Bladkiosk på din computer:

• Åbn hjælp til tastaturgenveje: Tryk på Shift+/.
  • Næste element: Tryk på J.
  • Forrige element: Tryk på K.
  • Søg i Bladkiosk: Tryk på /.

Få flere oplysninger om Play Bladkiosk.