Så här laddar du ned böcker från Google Play

Du kan ladda ned e-böcker från Google Play Böcker och läsa dem var som helst – även när du inte är ansluten till internet.

Så här laddar du ned e-böcker på datorn

1. Besök play.google.com.
  2. Klicka på profilikonen uppe till höger.
  3. Klicka på Bibliotek och enheter följt av Böcker.
  4. Klicka på Mer More vid boken du vill ladda ned följt av Exportera följt av Ladda ned ePub eller Ladda ned PDF.
    • Om en ASCM-fil laddas ned: Du måste ladda ned ytterligare programvara innan du kan läsa boken. Ladda ned och installera Adobe Digital Editions.
    • Om en EPUB-fil laddas ned: Du kan läsa boken i en läsapp som iBooks eller Adobe Digital Editions.
    • Om en PDF-fil laddas ned: Du kan läsa boken i en PDF-läsare som Chrome eller Acrobat Reader.

Tips

• Om boken ursprungligen var en ASCM-fil hämtar du Adobe Digital Editions utan kostnad för att läsa EPUB- eller PDF-filen.
  • Vissa utgivare tillåter inte nedladdning. Hyrda böcker går inte att ladda ned.
  • Vissa stora bokfiler går inte att ladda ned.

Överföra nedladdade böcker till en läsplatta

Obs! De flesta böcker från Google Play går inte att öppna på Kindle-enheter.

1. Anslut läsplattan till datorn.
  2. Öppna Adobe Digital Editions på datorn. Om du inte har appen ännu kan du ladda ned det utan kostnad.
  3. Dra boken till namnet på den enhet som du vill överföra den till.

Tips! E-boken du har köpt kopplas till ett enda Adobe-id. Standardgränserna för enheter gäller. Nedladdnings stöds inte för alla böcker. Information om tillgänglighet finns under Läsinformation på bokens sida i Play Butik.