Sådan downloader du bøger i Google Play

Du kan downloade e-bøger fra Google Play Bøger, så du kan læse dem overalt, selv når du ikke har internetforbindelse.

Sådan downloader du e-bøger på din computer

1. Gå til play.google.com.
  2. Klik på dit profilbillede øverst til højre.
  3. Klik på Samling og enheder og derefter Bøger.
  4. Ud for den bog, du vil downloade, skal du klikke på Mere More og derefter Eksportér og derefter Download EPUB eller Download PDF.
    • Hvis du får en ASCM-fil: Du skal downloade yderligere software for at læse din bog. Download og installer Adobe Digital Editions.
    • Hvis du får en EPUB-fil: Du kan læse din bog med en læseapp som f.eks. IBooks eller Adobe Digital Editions.
    • Hvis du får en PDF-fil: Du kan læse din bog med en PDF-læser som f.eks. Chrome eller Acrobat Reader.

Tips!

• Hvis din bog oprindeligt var en ASCM-fil, kan du downloade Adobe Digital Editions uden beregning for at læse EPUB- eller PDF-udgaven.
  • Nogle udgivere tillader ikke download af filer. Lejede bøger kan ikke downloades.
  • Visse store bogfiler kan ikke downloades.

Overfør downloadede bøger til din e-bogslæser

Vigtigt! De fleste bøger fra Google Play kan ikke åbnes på en Kindle-enhed.

1. Slut e-læseren til din computer.
  2. Åbn Adobe Digital Editions på din computer. Hvis du ikke har programmet endnu, kan du downloade det uden beregning.
  3. Træk bogen til navnet på den enhed, du vil overføre den til.

Tip! Din købte e-bog er knyttet til ét Adobe-id. Standardgrænsen for enheder gælder. Nogle bøger kan ikke downloades. Tjek sektionen "Oplysninger om læsning" på din bogs side i Play Butik for at se, om den kan downloades.