Kuluttajien oikeudenmukaista kohtelua finanssiasioissa koskeva peruskirja

Tässä artikkelissa kerrotaan Google Payment Malesian (GPMY) asiakastuen toukokuussa 2020 voimaan astuneista käytännöistä, joilla GPMY noudattaa Bank Negara Malaysian (BNM) 6.11.2019 laatimaa kuluttajien oikeudenmukaista kohtelua finanssiasioissa koskevaa käytäntöä.

Suojelemme asiakkaidemme etuja ja taloudellista hyvinvointia:

Sitoudumme edistämään kohtuullista levitystä laitoksen yrityskulttuurissa ja ydinarvoissa

• Asetamme vähimmäisvaatimukset reiluille bisneskäytännöille kaikissa toimissa, jotka koskevat käyttäjiämme. Säilytämme asiakkaiden tietojen luottamuksellisuuden
  • Suhtaudumme asiakkaiden palautteeseen vakavasti ja annamme palautetta välittömästi.

Sitoudumme varmistamaan, että asiakkaillemme tarjotaan reilut ehdot

• Varmistamme, että sopimuksiemme ehdot ovat reiluja, läpinäkyviä ja selkeitä käyttäjille.
  • Varmistamme, että käyttöehtojen mukaiset oikeudet, vastuut ja velvollisuudet on määritelty selkeästi ja mahdollisimman yksinkertaisella kielellä.
  • Sitoudumme ilmoittamaan käyttöehtojen muutoksista vähintään 21 päivää ennen niiden voimaantuloa.

Sitoudumme varmistamaan, että asiakkaat saavat selkeää, osuvaa ja ajankohtaista tietoa rahoituspalveluista ja tuotteista.

• Toimitamme Play-saldon käyttäjille hyödyllistä ja ajantasaista tietoa Play-saldosta.
  • Hyvitämme Play-saldon saldolle yhden kuukauden kuluessa pyynnön tekemisestä ilman lisäkustannuksia (paitsi sitä, mitä hyvitys edellyttää), jos käyttäjä
    • päättää sulkea tilinsä
    • ei enää halua käyttää Play-saldoa tai
    • häntä on veloitettu virheellisesti teknisten ristiriitaisuuksien vuoksi.
  • Sitoudumme varmistamaan, että Play-saldon käyttäjille annetaan selkeät, asianmukaiset ja ajantasaiset tiedot (myös valitusten käsittelymenettelyt), jotta he voivat tehdä perusteltuja päätöksiä ennen myyntiä, sekä sen aikana ja sen jälkeen. Aiheeseen liittyviä tietoja on saatavilla ohjekeskuksen artikkeleissa.
  • Tarjoamme Play-saldon käyttäjille selkeät käyttöehdot, jotka ovat saatavilla yrityksen ohjekeskuksesta verkkosivulla, samoin kuin hyvitysten käyttöehdot.

Olemme sitoutuneet varmistamaan, että GPMY:n työntekijät, edustajat ja asiakaspalvelijat (yhdessä GPMY:n työntekijät) työskentelevät kuluttajien kanssa perusteellisesti, osaavasti ja huolellisesti.

• Toimimme kuluttajien kanssa rehellisesti, emmekä esitä epätosia tai liioiteltuja väitteitä.
  • Sitoumuksemme Play-saldon käyttäjiin ottaa huomioon Googlen sitoumuksien käyttäjiisä, kuten Googlen käytössäännöissä todetaan.

Sitoudumme varmistamaan, että kuluttajien valitukset ja vaatimukset käsitellään nopeasti, reilusti ja tehokkaasti.

• Pyrimme parhaamme mukaan selvittämään ongelman kohtuullisin keinoin, tutkimaan valituksen huolellisesti ja selittämään päätöksen perustelut vastauksena kuluttajalle.
  • Sitoudumme varmistamaan turvallisen toiminnan, kuluttajatietojen yksityisyyden, luotettavan ja korkealaatuisen palvelun, tuotteiden ja palveluiden avoimuuden sekä nopeat vastaukset kyselyihin, valituksiin, hyvityksiin ja kiistoihin.
  • Yritämme ratkaista valituksen vastaanottaessamme sen. Jos asiakas ei ole tyytyväinen tulokseen, ilmoitamme asiasta rahoituspalvelujen kuluttaja-asiamiehelle.