Bekreft avgiftsinformasjon i Brasil

For å unngå å miste tilgangen til Google Play-saldoen din må du oppgi CPF, fødselsdato og adresse.

1. Gå til Google Pay.
  2. Logg på kontoen som er knyttet til gavekortet du vil løse inn.
  3. Rull til «Avgiftsinformasjon for Brasil», og klikk på Endre Rediger.
  4. Skriv inn CPF-nummeret ditt. Hvis det allerede er oppgitt, fjerner du det og skriver det inn på nytt.
  5. Skriv inn fødselsdatoen din med skråstrekene (dd/mm/åååå).
  6. Klikk på Bekreft og så Lagre.
  7. Gå til play.google.com/redeem for å løse inn gavekortet.

Hvis du ikke får bekreftet CPF-nummeret ditt eller fødselsdatoen din, kan du se delen om feilsøking nedenfor.

Løs CPF-problemer

Hvis du vil endre navnet ditt i betalingsprofilen på grunn av en juridisk endring, for eksempel knyttet til kjønnsskifte, ekteskap eller skilsmisse, kan du kontakte brukerstøtteteamet vårt.

Hvis du vil bekrefte kontoen din for første gang, kan du prøve disse feilsøkingstrinnene:

Kan ikke bekrefte CPF og fødselsdato

Hvis du får feilmeldingen «Vi kan ikke bekrefte CPF-nummeret ditt og fødselsdatoen din akkurat nå» når du skriver inn CPF-nummeret ditt og fødselsdatoen din:

1. Sjekk CPF-statusen din hos Receita Federal:
    • CPF-er med statusen «Vanlig» godtas.
    • CPF-er med statusen «Venter» godtas ikke.
  2. Sjekk om fødselsdatoen samsvarer med opplysningene til Receita Federal.
  3. Sjekk at fødselsdatoen er i riktig format for språket ditt:
    • DD/MM/ÅÅÅÅ
    • MM/DD/ÅÅÅÅ
FEil i inndata for CPF eller dato

Hvis du ikke skriver inn dataene dine riktig og du får feilmeldingen «CPF- eller datoinndatafeil»:

• «CPF er feil. Sjekk at det er riktig, og prøv på nytt:»
    • Sørg for at du ikke har lagt til punktum eller bindestreker i CPF-en.
  • «Ugyldig dato (DD/MM/ÅÅÅÅ)» eller «Ugyldig dato (MM/DD/ÅÅÅÅ):»
    • Sørg for at du skriver inn datoen med skråstreker.
Antallet tillatte registreringsforsøk er overskredet

Hvis du oppgir feil CPF eller fødselsdato flere ganger på rad, kan kontoen din bli midlertidig sperret. Hvis du får feilmeldingen «Du har overskredet det tillatte antallet registreringsforsøk»:

• Vent 24 timer og prøv på nytt.
  • Sjekk at du har
    • En gyldig CPF
    • CPF-nummeret ditt har statusen «Vanlig»
    • Fødselsdatoen din i riktig format for språket ditt, med skråstreker:
      • DD/MM/ÅÅÅÅ
      • MM/DD/ÅÅÅÅ
«Skriv inn CPF-nummeret og fødselsdatoen din på nytt»

Dette er ikke en feilmelding. Dette problemet oppstår når du er låst og klikker på Bekreft flere ganger. Du kan løse problemet ved å følge veiledningen nedenfor:

1. I noen tilfeller kan CPF-nummeret allerede være oppført i kontoen selv om du bekrefter kontoen din for første gang. I så fall er det sannsynligvis allerede utfylt en adresse i kontoen.
  2. Oppgi CPF-nummer og fødselsdato.
  3. Klikk på Bekreft.

Tips: Hvis bekreftelsen er vellykket, skal det være mulig å redigere «Navn og adresse»-delen.

4. Når du klikker på Lagre, ser du en ny melding med to eller flere adresser du bør velge mellom.
  5. Når du har valgt en, går du tilbake til hovedskjermen, der du fortsatt finner meldingen om å angi CPF og DOB på nytt. Men du bør sjekke «Navn og adresse»-delen på nytt. Hvis feltene ikke lenger kan redigeres, betyr det at bekreftelsen er fullført, og at du må klikke på Lagre på nytt.

Tips: Hvis du ser en feil på slutten av prosessen, betyr det at du er låst. Du må vente 48 timer og prøve på nytt ved å følge veiledningen ovenfor.

Send inn dokumenter

Hvis du blir bedt om å sende inn dokumenter når du får denne feilmeldingen «Du må sende inn dokumenter»:

1. Gå til Google Pay.
  2. Sjekk at du er logget på riktig konto.
  3. Klikk på Varsler øverst til høyre.
  4. Følg veiledningen på skjermen.

Tips: Det tar opptil 7 virkedager å bekrefte dokumenter etter at de er sendt inn.

Kontoen er stengt

Hvis du ikke bekrefter opplysningene dine, kan Google Play-saldokontoen din stenges. Hvis du får feilmeldingen «Kontoen din er stengt», kan du ikke bruke den før du har bekreftet CPF-nummeret og fødselsdatoen din.

Slik sjekker du om kontoen er avsluttet:

1. Gå til Google Pay.
  2. Sjekk om:
    • Det står «Kontoen er stengt» under «Betalingsmåter».
    • Du kan se saldoen, men du kan ikke bruke den.

For at du skal være kvalifisert for Play-saldorefusjon, må viktig informasjon som navn, CPF og fødselsdato samsvare med informasjonen i bankkontoen. For å be om refusjon, ta kontakt med brukerstøtten.

Hvis ingen av trinnene ovenfor fungerer, kan du kontakte brukerstøtteteamet vårt.

Hvis du allerede har bekreftet kontoen din, men fortsatt har problemer med å oppdatere navnet ditt, kan du kontakte brukerstøtteteamet vårt.