Bekræft skatteoplysninger i Brasilien

For at undgå at miste adgang til din Google Play-saldo skal du angive dit CPF-nummer, din fødselsdato og din adresse.

1. Gå til Google Pay.
  2. Log ind på den konto, der er knyttet til det gavekort, du vil indløse.
  3. Rul hen til Skatteoplysninger for Brasilien, og klik på Rediger Rediger.
  4. Angiv dit CPF-nummer. Hvis nummeret allerede er angivet, skal du fjerne det og angive det igen.
  5. Angiv din fødselsdato med skråstreger (dd/mm/åååå).
  6. Klik på Bekræft og derefter Gem.
  7. Du kan indløse dit gavekort ved at gå til play.google.com/redeem.

Hvis du ikke kan bekræfte dit CPF-nummer eller din fødselsdato, kan du se afsnittet om fejlfinding nedenfor.

Løs problemer med CPF

Hvis du vil ændre dit navn på betalingsprofilen som følge af en juridisk ændring, f.eks. kønsskifte eller ægteskabelig status, skal du kontakte vores supportteam.

Hvis det er første gang, du skal bekræfte din konto, kan du prøve følgende fejlfindingstrin:

CPF kan ikke verificeres og fødselsdato

Hvis du får fejlmeddelelsen "Vi kan ikke bekræfte dit CPF-nummer og din fødselsdato på nuværende tidspunkt", når du angiver dit CPF-nummer og din fødselsdato:

1. Tjek din CPF-status hos Receita Federal:
    • CPF-numre med statussen "Normal" accepteres.
    • CPF-numre med statussen "Afventer" accepteres ikke.
  2. Tjek, om din fødselsdato stemmer overens med Receita Federal-registret.
  3. Bekræft, at din fødselsdato har det rigtige format for dit sprog:
    • DD/MM/ÅÅÅÅ
    • MM/DD/ÅÅÅÅ
CPF- eller datoinputfejl

Hvis du ikke angiver dine data korrekt, og du får en fejlmeddelelse vedrørende CPF eller datoangivelse: "CPF- eller datoinputfejl:"

• "CPF-nummeret er forkert. Tjek, om det er korrekt, og prøv igen:"
    • Sørg for, at du ikke har føjet punktummer eller bindestreger til dit CPF-nummer.
  • "Ugyldig dato (DD/MM/ÅÅÅÅ)" eller "Ugyldig dato (DD/DD/ÅÅÅÅ)"
    • Sørg for at angive datoen med skråstreger.
Du har overskredet det maksimale antal loginforsøg

Hvis du angiver det forkerte CPF-nummer eller din fødselsdato flere gange i træk, kan din konto blive suspenderet midlertidigt. Hvis du får fejlmeddelelsen "Du har overskredet det tilladte antal tilmeldingsforsøg:"

• Vent 24 timer, og prøv igen.
  • Sørg for, at du har:
    • Et gyldigt CPF-nummer
    • At dit CPF-nummer har statussen "Standard"
    • Din fødselsdato i det korrekte format til dit sprog med skråstreger:
      • DD/MM/ÅÅÅÅ
      • MM/DD/ÅÅÅÅ
"Angiv dit CPF-nummer og din fødselsdato igen"

Dette er ikke en fejlmeddelelse. Dette problem opstår, når du klikker på Verificer flere gange og bliver låst ude. Du kan løse problemet ved at følge vejledningen nedenfor:

1. I nogle tilfælde kan CPF-nummeret allerede være til stede på kontoen, selvom du vil bekræfte din konto for første gang. Hvis dette er tilfældet, er der sandsynligvis allerede angivet en adresse på kontoen.
  2. Angiv din CPF og din fødselsdato.
  3. Klik på Verificer.

Tip! Hvis bekræftelsen fuldføres, skal sektionen "Navn og adresse" kunne redigeres.

4. Når du klikker på Gem, får du vist en ny meddelelse med 2 eller flere adresser, du kan vælge mellem.
  5. Når du har valgt en, kommer du tilbage til hovedskærmen, hvor du stadig finder meddelelsen om at angive CPF og DOB igen. Du bør dog kontrollere sektionen "Navn og adresse" igen. Hvis felterne ikke længere kan redigeres, betyder det, at bekræftelsen er fuldført, og at du skal klikke på Gem igen.

Tip! Hvis du ser en fejl, når processen er gennemført, betyder det, at du er låst. Du skal vente 48 timer og prøve at følge den tidligere vejledning igen.

Indsend dokumenter

Hvis du bliver bedt om at indsende dokumenter, når du får fejlmeddelelsen "Du skal indsende dokumenter":

1. Gå til Google Pay.
  2. Bekræft, at du er logget ind på den rigtige konto.
  3. Klik på Notifikationer øverst til højre.
  4. Følg vejledningen på skærmen.

Tip! Det tager op til 7 hverdage at bekræfte dokumenter efter indsendelse.

Kontoen er lukket

Hvis du ikke verificerer dine oplysninger, kan din Google Play-saldo blive lukket. Hvis du får fejlmeddelelsen "Din konto er blevet lukket", kan du ikke bruge den, før du har verificeret dit CPF-nummer og din fødselsdato.

Sådan tjekker du, om din konto er lukket:

1. Gå til Google Pay.
  2. Tjek, om:
    • Under "Betalingsmetoder" står der "Kontoen er lukket".
    • Saldoen er der, men du kan ikke bruge det.

For at være berettiget til en refusion i forbindelse med din Play-saldo skal vigtige oplysninger som f.eks. navn, CPF-nummer og fødselsdato matche oplysningerne på bankkontoen. Kontakt vores supportteam for at anmode om en refusion.

Kontakt vores supportteam, hvis ingen af trinene ovenfor virker.

Hvis du allerede har verificeret din konto og stadig har problemer med at opdatere dit navn, kan du kontakte vores supportteam.