Verifieer belastinginligting in Brasilië

Jy moet jou CPF, geboortedatum en adres invoer om seker te maak dat jy nie toegang tot jou Google Play-saldo verloor nie.

1. Gaan na Google Pay toe.
  2. Meld aan by die rekening wat geassosieer word met die geskenkbewys wat jy wil gebruik.
  3. Rollees na belastinginligting vir Brasilië en klik Wysig Edit.
  4. Voer jou CPF in. As dit reeds ingevoer is, moet jy dit verwyder en dan weer invoer.
  5. Voer jou geboortedatum met skuinsstrepe in (dd/mm/jjjj).
  6. Klik Verifieer en dan Stoor.
  7. Gaan na play.google.com/redeem om jou geskenkbewys te gebruik.

Verwys na die foutsporingafdeling hieronder as jy nie jou CPF of jou geboortedatum kan bevestig nie.

Stel CPF-kwessies reg

Kontak ons steundienste as jy jou naam in Betalingsprofiel wil verander as gevolg van ’n wettige verandering soos genderhertoewysing, huwelik of egskeiding.

Probeer hierdie foutsporingstappe as jy vir die eerste keer jou rekening wil verifieer.

Kan nie CPF en geboortedatum verifieer nie

As jy die foutboodskap “Ons kan nie op hierdie tydstip jou CPF en geboortedatum verifieer nie” kry wanneer jy jou CPF en geboortedatum invoer:

1. Gaan jou CPF-status by Receita Federal na:
    • CPF’s in “Gewoon”-status word aanvaar.
    • CPF’s in “Hangende”-status word nie aanvaar nie.
  2. Kyk of jou geboortedatum ooreenstem met die Receita Federal-rekords.
  3. Bevestig dat jou geboortedatum in die korrekte formaat vir jou taal is:
    • DD/MM/JJJJ
    • MM/DD/JJJJ
CPF- of data-invoerfout

As jy jou data nie reg invoer nie en ’n CPF- of data-invoerfoutboodskap “CPF- of data-invoerfout:” kry

• “CPF is verkeerd. Gaan dit na en probeer weer:”
    • Maak seker dat jy nie enige punte of aandagstrepe in jou CPF bygevoeg het nie.
  • “Ongeldige datum (DD/MM/JJJJ)” of “Ongeldige datum (MM/DD/JJJJ):”
    • Maak seker dat jy die datum met skuinsstrepe invoer.
Aantal toegelate aanmeldpogings oorskry

As jy verskeie kere in ’n ry die verkeerde CPF of geboortedatum verskaf, kan jou rekening tydelik opgeskort word. As jy die foutboodskap “Jy het die toegelate aantal aanmeldpogings oorskry:” kry

• Wag 24 uur en probeer weer.
  • Maak seker jy het:
    • ’n Geldige CPF
    • Jou CPF in “Gewoon”-status
    • Jou geboortedatum in die korrekte formaat vir jou taal met skuinsstrepe:
      • DD/MM/JJJJ
      • MM/DD/JJJJ
“Voer weer jou CPF en geboortedatum in”-boodskap

Dit is nie ’n foutboodskap nie. Hierdie kwessie kom voor as jy verskeie kere Verifieer klik en gesluit word. Volg die instruksies hieronder om hierdie kwessie op te los:

1. In sommige gevalle, selfs al wil jy vir die eerste keer jou rekening verifieer, kan die CPF reeds in die rekening aanwesig wees. As dit die geval is, het die rekening waarskynlik reeds ’n ingevulde adres.
  2. Voer jou CPF en geboortedatum in.
  3. Klik Verifieer.

Wenk: As die verifikasie suksesvol is, sal jy die afdeling “Naam en adres” kan wysig.

4. Wanneer jy Stoor klik, sal jy ’n nuwe porboodskap sien wat 2 of meer adresse wys waaruit jy moet kies.
  5. Nadat jy een gekies het, sal jy na die hoofskerm terugkeer waar jy steeds die boodskap sal sien om CPF en geboortedatum weer in te voer. Jy moet egter die afdeling “Naam en adres” weer nagaan. As die velde nie meer gewysig kan word nie, beteken dit dat die verifikasie voltooi is, en jy moet weer Stoor klik.

Wenk: As jy aan die einde van die proses ’n fout sien, beteken dit jy is gesluit. Jy moet 48 uur wag en weer probeer deur die vorige instruksies te volg.

Dien dokumente in

As jy gevra word om dokumente in te dien wanneer jy die foutboodskap “Jy moet dokumente indien:” kry

1. Gaan na Google Pay toe.
  2. Bevestig dat jy by die regte rekening aangemeld is.
  3. Klik Kennisgewings bo regs.
  4. Volg die instruksies op die skerm.

Wenk: Dit neem tot 7 werksdae om dokumente te verifieer nadat dit ingedien is.

Rekening is gesluit

Jou Google Play Saldo-rekening kan gesluit word as jy nie jou besonderhede verifieer nie. As jy die foutboodskap “Jou rekening is gesluit” kry, kan jy dit nie gebruik voordat jy jou CPF en geboortedatum verifieer nie.

Om na te gaan of jou rekening gesluit is:

1. Gaan na Google Pay toe.
  2. Kyk of:
    • Dit “Rekening gesluit” wys onder “Betaalmetodes”.
    • Die saldobedrag daar is, maar jy kan dit nie gebruik nie.

Om vir ’n Play-saldoterugbetaling te kwalifiseer, moet belangrike besonderhede soos naam, CPF en geboortedatum met die besonderhede in die bankrekening ooreenstem. Om ’n terugbetaling te versoek, kontak ons steundienste.

Kontak ons steundienste as nie een van die bogemelde stappe werk nie.

Kontak ons steundienste as jy reeds jou rekening geverifieer het en steeds kwessies ervaar wanneer jy jou naam opdateer.

Verwante hulpbronne