Sortera efter serie

Om du vill visa dina böcker efter serie och inte utifrån enskilda titlar kan du använda fliken Serie. Du kan även hitta information om serien i avsnittet med uppgifter om en enskild bok.

Visa serier i samlingen

Viktigt! Serier i samlingen inkluderar alla böcker som de innehåller, inte bara de du äger.

1. Besök Google Play Butik.
  2. Klicka på profilikonen uppe till höger.
  3. Klicka på Bibliotek och enheter följt av Böcker.
  4. Klicka på Serier högst upp.

Tips

• För böcker som du inte äger visas ett pris under titeln
  • Du kan filtrera en serie efter Visa böcker du äger och Visa böcker du inte äger.
  • Du kan ordna en serie efter Rätt ordning på serien eller Omvänd ordning på serien.

Hitta information om en bokserie

1. Besök Google Play Butik.
  2. Öppna boken som du vill hitta serieinformation om.
  3. Välj Fortsätt med nästa bok i serien.
Tips! Klicka på seriens namn för att se en lista över alla böcker i serien.
Sök
Rensa sökning
Stäng sökrutan
Huvudmeny
true
Sök i hjälpcentret