Sorteren op serie

Als je de series van je boeken wilt bekijken in plaats van afzonderlijke boeken, gebruik je het tabblad Series. In het gedeelte Details van een boek kun je ook informatie vinden over de bijbehorende serie.

Series in je collectie bekijken

Belangrijk: Series in je collectie bestaan uit alle boeken in die serie, niet alleen de boeken die je in bezit hebt.

1. Open de Google Play Boeken-app  op je Android-apparaat.
  2. Tik bovenaan onder Bibliotheek op het tabblad Series.

Tips:

• Voor boeken zonder eigenaar wordt onder de titel een prijs weergegeven.
  • Je kunt een serie filteren op 'In eigendom' en 'Zonder eigenaar'.
  • Je kunt een serie rangschikken op 'Volgorde van serie' of op 'Omgekeerde volgorde'.

Informatie over de serie van een boek zoeken

1. Open de Google Play Boeken-app op je Android-apparaat.
  2. Tik op Bibliotheek.
  3. Houd je vinger op het boek waarvoor je de serie wilt vinden.
  4. Tik op Serie bekijken .
Tip: Als je alle boeken in de serie wilt bekijken, tik je op Volledige serie.