Prenumerera på en bokserie

Du kan prenumerera på vissa serier i Google Play Böcker, till exempel mangaserier. När en ny del släpps köps boken automatiskt åt dig i kontot.

Obs! Serieprenumerationer är tillgängliga i Australien, Förenade kungariket, Japan, Kanada, Nya Zeeland, Sydafrika och USA.

Prenumerera på en serie

1. Öppna appen Play Böcker på Android-enheten.
  2. Leta reda på bok- eller mangaserien du vill prenumerera på.
  3. Om det finns prenumerationer trycker du på Prenumerera följt av Prenumerera.
    • Om Prenumerera inte visas: Prenumerationer är inte tillgängliga för serien.
  1. När du prenumererar på en serie läggs nya böcker i serien till i biblioteket automatiskt. Så här hittar du dem:
    1. Öppna appen Play Böcker på Android-enheten.
    2. Tryck på Bibliotek längst ned.

Tips

• Om betalningsmetoden inte går igenom får du inga nya delar. Om du inte uppdaterar betalningsmetoden inom 30 dagar efter den avvisade debiteringen avslutas prenumerationen.
  • Vi försöker meddela dig innan en del släpps, men du kanske inte får någon avisering förrän den nya delen är tillgänglig.

Säga upp en serieprenumeration

1. Öppna dina prenumerationer på Google Play på Android-enheten.
  2. Välj den prenumeration du vill säga upp.
  3. Tryck på Säg upp prenumerationen.
  4. Följ anvisningarna.

Så här fungerar prenumerationer på serier

Följande gäller när du prenumererar på en serie:

• Kommande delar köps automatiskt i kontot med din standardbetalningsmetod.
  • Priserna för olika delar kan variera.
  • Prenumerationer innehåller inte titlar som är tillgängliga för närvarande.
Alla i familjen kan läsa böckerna i serien. Läs mer om hur du använder Familjens bibliotek på Google Play.

Detta ingår i prenumerationer på serier

• Om en serie har både volymer och nummer ingår nya nummer i prenumerationen.
  • Om en serie har både böcker och samlingsband ingår nya böcker i prenumerationen.