Abonner på bokserier

Du kan abonnere på visse serier på Google Play Bøker, inkludert manga. Når det utgis nye bøker i serien, kjøper kontoen din dem automatisk.

Viktig: Serieabonnementer er tilgjengelige i Australia, Canada, Japan, New Zealand, Storbritannia, Sør-Afrika og USA.

Abonner på serier

1. Åpne Play Bøker-appen på Android-enheten din.
  2. Finn bok- eller mangaserien du vil abonnere på.
  3. Hvis et abonnement er tilgjengelig, trykker du på Abonner og så Abonner.
    • Hvis du ikke finner «Abonner»: Det er ikke mulig å abonnere på den aktuelle serien.
  1. Når du abonnerer på en serie, blir nye bøker i serien automatisk lagt til i biblioteket ditt. Slik finner du dem:
    1. Åpne Play Bøker-appen på Android-enheten din.
    2. Trykk på Bibliotek nederst.

Tips:

• Hvis betalingsmåten din blir avvist, mottar du ikke nye utgivelser. Hvis du ikke oppdaterer betalingsmåten innen 30 dager etter den mislykkede belastningen, blir abonnementet sagt opp.
  • Vi prøver å varsle deg før det kommer en ny utgivelse, men det er ikke sikkert du blir varslet før utgivelsen er tilgjengelig.

Si opp serieabonnementer

1. På Android-enheten går du til abonnementene dine på Google Play.
  2. Velg abonnementet du vil si opp.
  3. Trykk på Si opp abonnementet.
  4. Følg veiledningen.

Slik fungerer serieabonnementer

Dette skjer når du abonnerer på en serie:

• Kontoen din kjøper automatisk fremtidige utgivelser via betalingsmåten du bruker som standard.
  • Prisen kan variere for hver utgivelse.
  • Abonnementer inkluderer ikke bøker som allerede er tilgjengelige.
Alle i familien din kan lese bøkene i serien. Finn ut hvordan du bruker et Google Play familiebibliotek.

Dette er inkludert i serieabonnementer

• Hvis en serie inneholder både bind og enkeltutgaver: Abonnementet gjelder for nye enkelteutgaver.
  • Hvis en serie inneholder både bøker og omnibusutgaver: Abonnementet gjelder for nye bøker.