Kirjasarjan tilaaminen

Voit tilata Google Play Kirjoista tiettyjä sarjoja, mukaan lukien mangaa. Kun sarjan uusin osa ilmestyy, kirja ostetaan automaattisesti tililläsi.

Tärkeää:  Sarjatilaukset ovat saatavilla Australiassa, Etelä-Afrikassa, Japanissa, Kanadassa, Uudessa-Seelannissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Yhdysvalloissa.

Sarjan tilaaminen

1. Avaa Play Kirjat ‑sovellus Android-laitteellasi.
  2. Valitse kirja- tai mangasarja, jonka haluat tilata.
  3. Jos tilaus on saatavilla, valitse Tilaa ja sitten Tilaa.
  4. Jos et näe Tilaa-kohtaa: Kyseistä sarjaa ei voi tilata.
  1. Kun olet tilannut sarjan, siihen kuuluvat uudet kirjat lisätään kirjastoosi automaattisesti. Löydät ne näin:
    1. Avaa Play Kirjat ‑sovellus Android-laitteellasi.
    2. Valitse alareunasta Kirjasto.

Vinkkejä:

• Jos maksutapasi hylätään, et saa uusia julkaisuja. Jos et päivitä maksutapaasi 30 päivän sisällä veloituksen epäonnistumisesta, tilauksesi peruutetaan.
  • Pyrimme ilmoittamaan tulevista julkaisuista, mutta et välttämättä saa ilmoitusta ennen kuin uusi julkaisu on saatavilla.

Sarjatilauksen peruuttaminen

1. Siirry Android-laitteella Google Playn tilauksiin.
  2. Valitse peruttava tilaus.
  3. Valitse Peru tilaus.
  4. Seuraa ohjeita.

Miten sarjatilaus toimii

Kun olet tilannut sarjan:

• Tulevat julkaisut ostetaan automaattisesti oletusmaksutavallasi ja lisätään tilillesi.
  • Julkaisujen hinnat voivat vaihdella.
  • Tällä hetkellä saatavilla olevat julkaisut eivät sisälly tilauksiin.
Kaikki perheenjäsenet voivat lukea sarjan kirjoja. Lue lisää Google Play Koko perheen kirjaston käytöstä.

Mitä sarjatilaukseen sisältyy

• Jos sarjassa on kokoelmia ja irtonumeroita: Uudet irtonumerot sisältyvät tilaukseen.
  • Jos sarjassa on kirjoja ja kokoomateoksia: Uudet kirjat sisältyvät tilaukseen.