Abonner på en bogserie

Du kan abonnere på visse serier i Google Play Bøger, bl.a. manga. Når der er en ny udgivelse til serien, køber din konto automatisk bogen for dig.

Vigtigt! Abonnementer på serier er tilgængelige i Australien, Canada, Japan, New Zealand, Storbritannien, Sydafrika og USA.

Abonner på en serie

1. Gå til play.google.com på din iPhone.
  2. Find den bog eller den manga-serie, du vil abonnere på.
  3. Hvis der er tilgængelige abonnementer, skal du trykke på Abonner og derefter Abonner.
    • Hvis du ikke kan se "Abonner": Abonnementer er ikke tilgængelige for den specifikke serie.
  1. Når du abonnerer på en serie, føjes nye bøger i serien automatisk til din samling. Sådan finder du dem:
    1. Åbn appen Play Bøger på din iPhone.
    2. Tryk på Samling nederst på skærmen.

Tip!

• Hvis din betalingsform mislykkes, får du ikke nye udgivelser. Hvis du ikke opdaterer din betalingsform inden 30 dage efter den mislykkede debitering, opsiges dit abonnement.
  • Vi forsøger at give dig besked før en kommende udgivelse, men du får muligvis ikke en notifikation, før den nye udgivelse er tilgængelig.

Opsig et serieabonnement

1. Gå til play.google.com.
  2. Tjek, om du er logget ind på den rigtige Google-konto.
  3. Tryk på Mine abonnementer til venstre.
  4. Vælg det abonnement, du vil opsige.
  5. Tryk på Administrer og så Opsig abonnement.
  6. Klik på Ja i pop op-vinduet til bekræftelse.

Sådan fungerer serieabonnementer

Når du abonnerer på en serie:

• Din konto køber automatisk fremtidige udgivelser med din standardbetalingsform.
  • Priserne kan variere for hver udgivelse.
  • Abonnementer omfatter ikke aktuelt tilgængelige titler.
Alle i din familie kan læse bøger i serien. Se, hvordan du bruger Google Play Familiesamling.

Hvad er inkluderet i serieabonnementer

• Hvis en serie har både bind og udgivelser: Abonnementet omfatter nye udgivelser.
  • Hvis en serie har både bøger og etbindsudgaver: Abonnementet omfatter nye bøger.

Relaterede ressourcer