Teken in op 'n boekreeks

Jy kan op sekere reekse in Google Play Boeke inteken, insluitend manga. Jou rekening koop die boek outomaties vir jou wanneer daar 'n nuwe vrystelling in die reeks is.

Belangrik: Reeksintekeninge is beskikbaar in Australië, Kanada, Japan, Nieu-Seeland, Suid-Afrika, die Verenigde Koninkryk en die Verenigde State.

Teken in op 'n reeks

1. Maak die Play Boeke-program op jou Android-toestel oop.
  2. Soek die boek of manga-reeks waarop jy wil inteken
  3. Tik op Teken In en dan Teken in as intekeninge beskikbaar is.
  4. As jy nie "Teken in" kry nie, is intekeninge nie vir die spesifieke reeks beskikbaar nie.
  1. Wanneer jy op 'n reeks inteken, word nuwe boeke in die reeks outomaties by jou biblioteek gevoeg. Kry hulle só:
    1. Maak die Play Boeke-program op jou Android-toestel oop.
    2. Tik onderaan op Biblioteek.

Wenke:

• Jy sal nie nuwe vrystellings kry as jou betaalmetode nie werk nie. As jy nie jou betaalmetode opdateer binne 30 dae nadat jou betaling misluk het nie, sal jou intekening gekanselleer word.
  • Ons probeer om jou voor 'n komende vrystelling in kennis te stel, maar jy sal moontlik nie 'n kennisgewing kry totdat die nuwe vrystelling beskikbaar is nie.

Kanselleer 'n reeksintekening

1. Gaan op jou Android-toestel na intekeninge in Google Play.
  2. Kies die intekening wat jy wil kanselleer.
  3. Tik op Kanselleer intekening.
  4. Volg die instruksies.

Reeksintekeninge werk só

Wanneer jy op 'n reeks inteken:

• Gebruik jou rekening jou verstekbetaalmetode om toekomstige vrystellings outomaties te koop.
  • Pryse kan verskil vir elke vrystelling.
  • Intekeninge sluit nie titels in wat tans beskikbaar is nie.
Almal in jou gesin kan boeke in die reeks lees. Vind uit hoe om 'n Google Play Gesinsbiblioteek te gebruik.

Wat word by reeksintekeninge ingesluit

• As 'n reeks volumes én uitgawes het, sluit die intekening nuwe uitgawes in.
  • As 'n reeks boeke én omnibusse het, sluit die intekening nuwe boeke in.

Verwante hulpbronne