Forstå anbefalinger i Android TV

Få anbefalinger til film og tv-serier baseret på listen Se senere, hvad du tidligere har set og de streamingtjenester, der er knyttet til din Google-konto.

Sådan fungerer anbefalinger

Hvis du er logget ind på din Google-konto, og Web- og appaktivitet er aktiveret, får du anbefalinger fra Google, som er baseret på flere faktorer, bl.a.:

• Det indhold, du føjer til listen Se senere
  • Det indhold, du har afspillet i Google TV og Android TV
  • Indhold, du har købt eller lejet på YouTube, i Google TV og i Android TV
  • De streamingtjenester, du har valgt
  • Underholdningsrelaterede søgninger via Google Søgning eller Google Assistent
  • Bestemte titler, du har givet et like eller dislike i Google TV eller Google Søgning
  • De trailere, du har set på YouTube
  • Populært indhold i din region

Tip!

• Du kan slette din tidligere aktivitet og dine data for at nulstille dine anbefalinger.
  • Ny aktivitet giver dig nye anbefalinger.
  • Hvis du ikke længere vil have tilpassede anbefalinger, kan du også deaktivere Web- og appaktivitet.

Nulstil anbefalinger

Slet aktivitet i en streamingtjeneste

1. Åbn en browser på din enhed.
  2. Gå til siden Min aktivitet.
  3. Søg efter streamingtjenesten.
  4. Vælg Mere More og derefter Slet.

Slet aktivitet i Google TV eller Android TV

1. Åbn en browser på din enhed.
  2. Gå til Min aktivitet.
  3. Søg efter Google TV eller Android TV.
  4. Vælg Mere More og derefter Slet.

Slet historikken for Se senere

1. Åbn en browser på din enhed.
  2. Gå til google.com/save.
  3. Vælg Se senere.
  4. Øverst til højre skal du vælge Mere More og derefter Vælg.
  5. Klik på Fjern og derefter Fjern.

Tip! Hvis du føjer indhold til listen Se senere igen, kan Google bruge dette indhold til at give dig anbefalinger.

Fjern dine streamingtjenester

På en Android-telefon:

1. Åbn Google TV .
  2. Øverst på skærmen skal du trykke på menuen eller dit profilbillede eller forbogstav.
  3. Tryk på Administrer tjenester.
  4. Vælg de gemte tjenester, du vil fjerne på din Google-konto.
  5. Tryk på Næste og derefter Udfør.

På en Android TV-enhed:

1. Rul til Indstillinger øverst på din Android TV-enhed.
  2. Vælg Konti og login.
  3. Vælg din Google-konto.
  4. Vælg Dine tjenester.
  5. Vælg de gemte tjenester, du vil fjerne på din Google-konto.

Relaterede ressourcer