Program for selvklassificerede annonce-SDK'er for familier

Hvis du viser annoncer i din app, og målgruppen for din app kun omfatter børn, som det er beskrevet i familiepolitikken, må du kun bruge annonce-SDK-versioner, der har selvklassificeret, at de overholder Google Plays politikker, herunder kravene til programmet for selvklassificerede annonce-SDK'er til familier nedenfor.

Hvis målgruppen for din app omfatter både børn og ældre brugere, skal du sørge for, at de annoncer, der vises til børn, udelukkende stammer fra en af disse selvklassificerede annonce-SDK-versioner (f.eks. ved at bruge metoder til aldersbekræftelse via en neutral aldersskærm).

Vær opmærksom på, at det er dit ansvar at sørge for, at alle SDK-versioner, du implementerer i din app, herunder selvklassificerede annonce-SDK-versioner, overholder alle gældende politikker, lokale love og regler. Google giver ingen oplysninger eller garantierklæringer om nøjagtigheden af de informationer, som annonce-SDK'erne angiver under processen til selvklassificering.

Brugen af selvklassificerede annonce-SDK'er til familier er kun et krav, hvis du bruger annonce-SDK'er til at vise annoncer til børn. Følgende er tilladt uden selvklassificering af en annonce-SDK hos Google Play, men du er stadig ansvarlig for at sikre, at dit annonceindhold og dine metoder til indsamling af data overholder Google Plays politik for brugerdata og familiepolitik:

• Egenannoncering, hvor du bruger SDK'er til at administrere krydspromovering af dine apps eller andre medier eller merchandising, som du selv ejer.
  • Indgåelse af direkte aftaler med annoncører, hvorved du bruger SDK'er til administration af beholdning.

Krav til selvklassificerede annonce-SDK'er for familier

• Definer problematisk annonceindhold og -adfærd, og forbyd det i annonce-SDK'ens vilkår eller politikker. Definitionerne skal overholde Google Plays programpolitikker for udviklere.
  • Opret en metode til klassificering af dit annoncemateriale i henhold til aldersgrupper. Aldersgrupperne skal som minimum omfatte grupperne Alle og Voksne. Klassificeringsmetoden skal stemme overens med den metode, som Google stiller til rådighed for SDK'er, når de har udfyldt interesseformularen nedenfor.
  • Tillad, at udgivere anmoder om børnemålrettet behandling med henblik på annoncevisning pr. anmodning eller pr. app. Denne behandling skal overholde gældende love og regler som f.eks. den amerikanske Children's Online Privacy and Protection Act (COPPA) og EU's persondataforordning (GDPR). Google Play kræver, at annonce-SDK'er deaktiverer tilpassede annoncer, interessebaseret annoncering og remarketing som en del af den børnemålrettede behandling.
  • Giv udgivere mulighed for at vælge annonceformater, der overholder Google Plays politik om familieannoncer og indtægtsgenerering, og som opfylder kravene i programmet Godkendt af lærere
  • Sørg for, at annoncematerialet er blevet gennemgået, og at privatlivsindikatorerne formidles til byderne, når budgivning i realtid anvendes til at vise annoncer til børn.
  • Giv Google tilstrækkelige oplysninger til at verificere annonce-SDK'ens overholdelse af alle selvklassificeringskrav i henhold til politikken, f.eks. ved at indsende en testapp og udfylde interesseformularen nedenfor; reager rettidigt på eventuelle efterfølgende anmodninger om oplysninger, f.eks. ved at indsende udgivelser af nye versioner til verificering af annonce-SDK-versionens overholdelse af alle selvklassificeringskrav; og stil en testapp til rådighed.
  • Tjek ved hjælp af selvklassificering, at alle udgivelser af nye versioner overholder Google Plays seneste programpolitikker for udviklere, herunder kravene i familiepolitikken.

Bemærk! Selvklassificerede annonce-SDK'er til familier skal understøtte annoncevisning, som overholder alle relevante love og regler vedrørende børn, der måtte gælde for deres udgivere.

Du kan få flere oplysninger om vandmærkning af annoncemateriale og tilføjelse af en testapp her.

Her er formidlingskravene til visningsplatforme, når der vises annoncer til børn:

• Brug kun selvklassificerede annonce-SDK'er for familier, eller implementer sikkerhedsforanstaltninger, der er nødvendige for at sikre, at alle annoncer, der vises via formidlingsplatforme, opfylder disse krav.
  • Videregiv de nødvendige oplysninger til formidlingsplatforme for at angive klassificeringen af annonceindholdet og enhver relevant børnemålrettet behandling.

Udviklere kan se en liste over selvklassificerede annonce-SDK'er til familier og kan tjekke, hvilke specifikke versioner af de pågældende annonce-SDK'er der er selvklassificeret til brug i apps til familier, her.

Udviklerne kan også dele denne interesseformular med annonce-SDK'er, der gerne vil selvklassificeres.