Programa d'SDK d'anuncis autocertificats per a famílies

Si difons anuncis en una aplicació que té definits els nens i nenes com a únic públic objectiu, tal com es descriu a la política d'aplicacions per a famílies, has d'utilitzar només SDK d'anuncis que compleixin les polítiques de Google Play mitjançant l'autocertificació, inclosos els requisits d'SDK d'anuncis autocertificats per a famílies que s'indiquen a continuació.

Si el públic objectiu de l'aplicació inclou tant nens i nenes com adults, t'has d'assegurar que els anuncis que es mostren al públic infantil provinguin exclusivament d'una d'aquestes versions dels SDK d'anuncis autocertificats (per exemple, implementant mesures de pantalla neutra de verificació d'edat).

Tingues en compte que és responsabilitat teva garantir que totes les versions dels SDK que implementis a la teva aplicació, incloses les versions dels SDK d'anuncis autocertificats, compleixin totes les polítiques aplicables, així com totes les lleis i la normativa locals. Google no ofereix cap garantia ni declaració respecte a la precisió de la informació que els SDK d'anuncis proporcionen durant el procés d'autocertificació.

L'ús d'SDK d'anuncis autocertificats per a famílies només s'exigeix si utilitzes els SDK d'anuncis per difondre anuncis entre els nens i nenes. Es permet fer el següent sense l'autocertificació d'SDK d'anuncis amb Google Play. No obstant això, ets responsable d'assegurar-te que el contingut dels anuncis i les pràctiques de recollida de dades compleixin la política de dades d'usuari i la política d'aplicacions per a famílies de Google Play.

• Mostrar publicitat interna en què utilitzis SDK per gestionar la promoció creuada de les teves aplicacions o altres mitjans i productes de marxandatge en propietat.
  • Arribar a acords directes amb anunciants que et permetin utilitzar SDK amb finalitats de gestió d'inventari.

Requisits dels SDK d'anuncis autocertificats per a famílies

• Defineix quins continguts d'anuncis i quins comportaments són inacceptables, i prohibeix-los a les condicions o les polítiques dels SDK d'anuncis. Aquestes definicions han de complir les Polítiques del programa per a desenvolupadors de Google Play.
  • Crea un mètode per classificar les creativitats d'anunci d'acord amb grups adequats a l'edat. Els grups adequats a l'edat han d'incloure com a mínim grups Per a tothom i Adults. La metodologia de classificació s'ha d'ajustar a la metodologia que Google proporciona als SDK una vegada emplenat el formulari d'interès que hi ha més avall.
  • Permet que els editors sol·licitin, per cada sol·licitud individual o per cada aplicació, aplicar el tractament de contingut dirigit a nens per a la difusió d'anuncis. Aquest tractament ha de complir les lleis i la normativa aplicables, com ara la Llei de protecció de la privadesa infantil a Internet dels EUA (COPPA) i el Reglament general de protecció de dades (RGPD) de la Unió Europea. Com a part del tractament de contingut dirigit a nens, Google Play requereix que els SDK d'anuncis desactivin els anuncis personalitzats, la publicitat basada en interessos i el remàrqueting.
  • Permet que els editors seleccionin formats d'anunci que compleixin la política d'anuncis i monetització per a famílies de Google Play i el requisit del programa Aprovada per professors.
  • Assegura't que, quan s'utilitzin les ofertes en temps real per difondre anuncis entre els nens i nenes, les creativitats s'hagin revisat i els indicadors de privadesa s'hagin propagat als oferents.
  • Proporciona a Google informació suficient (per exemple, enviant una aplicació de prova i la informació que s'indica al formulari d'interès a continuació) perquè verifiqui que l'SDK d'anuncis compleix tots els requisits d'autocertificació de la política, i respon de manera oportuna a les sol·licituds posteriors d'informació; com ara l'enviament de noves versions per verificar que la versió de l'SDK d'anuncis compleixi els requisits d'autocertificació.
  • Autocertifica que totes les noves versions compleixen les Polítiques del programa per a desenvolupadors de Google Play més recents, inclosos els requisits de la política d'aplicacions per a famílies.

Nota: els SDK d'anuncis autocertificats per a famílies han d'admetre la difusió d'anuncis que compleixi tots els estatus i normatives relatives a nens i nenes que es puguin aplicar als seus editors.

Pots obtenir més informació sobre com incloure marques d'aigua a les creativitats de l'anunci i com proporcionar una aplicació de prova aquí.

A continuació trobaràs els requisits de mediació per a les plataformes de difusió d'anuncis quan es difonen anuncis entre els nens i nenes:

• Utilitza només SDK d'anuncis autocertificats per a famílies o bé implementa les mesures de protecció necessàries per garantir que tots els anuncis difosos procedents de la mediació compleixin aquests requisits.
  • Transmet la informació necessària a les plataformes de mediació per indicar la classificació del contingut dels anuncis i qualsevol tractament aplicable de contingut dirigit a nens.

Els desenvolupadors poden consultar la llista d'SDK d'anuncis autocertificats per a famílies i quines versions concretes d'aquests SDK d'anuncis estan autocertificades per a l'ús en aplicacions per a famílies aquí.

També poden compartir aquest formulari d'interès amb els SDK d'anuncis que vulguin obtenir l'autocertificació.