Roskasisältö

Emme salli sovelluksia, jotka lähettävät käyttäjille roskasisältöä, kuten ei-toivottuja viestejä. Emme salli myöskään useiden samankaltaisten tai heikkolaatuisten sovellusten julkaisemista Google Playssa.

TIIVISTÄ KAIKKI LAAJENNA KAIKKI

Roskaviestit

Sovellukset eivät saa lähettää tekstiviestejä, sähköpostiviestejä tai muita viestejä käyttäjän nimissä niin, ettei käyttäjällä ole mahdollisuutta vahvistaa viestien sisältöä ja vastaanottajia.
Esimerkkejä tavallisista rikkomuksista
  • Kun käyttäjä painaa Jaa-painiketta, sovellus lähettää viestejä käyttäjän puolesta niin, ettei käyttäjällä ole mahdollisuutta vahvistaa viestien sisältöä ja vastaanottajia:

Verkkosisältö ja verkkoliikenteen ohjaaminen

Sovelluksen ensisijainen tarkoitus ei saa olla verkkoliikenteen ohjaaminen tietylle sivustolle tai verkkosivun sisällön lataaminen ilman sivuston omistajan tai ylläpitäjän lupaa.
Esimerkkejä tavallisista rikkomuksista
  • Sovellus, jonka ensisijainen tarkoitus on ohjata verkkoliikennettä tietylle sivustolle tarkoituksena saada hyötyä käyttäjien tekemistä ostoksista ja rekisteröinneistä.
  • Sovellukset, joiden ensisijainen tarkoitus on verkkosivun sisällön lataaminen ilman lupaa:

① Sovelluksen nimi on "Ted’s Shopping Deals" (Tedin tarjoukset), mutta se ainoastaan lataa Google Shoppingin WebView-näkymässä.

Toistuva sisältö

Emme salli sovelluksia, jotka tarjoavat saman kokemuksen kuin muut Google Playssa jo olevat sovellukset. Sovellusten pitäisi tarjota käyttäjille lisäarvoa eli ainutlaatuista sisältöä tai palveluita.
Esimerkkejä tavallisista rikkomuksista
  • Sisällön kopioiminen muista sovelluksista lisäämättä alkuperäistä sisältöä tai arvoa
  • Useiden sellaisten sovellusten luominen, joiden sisältö ja käyttökokemus ovat hyvin samanlaiset. Jos kussakin sovelluksessa on vain vähän sisältöä, kehittäjän kannattaa harkita kaiken sisällön kokoamista yhteen sovellukseen.