Spam

Vi tillader ikke apps, der spammer brugerne eller Google Play, f.eks. apps, der sender brugerne uopfordrede meddelelser, kopiapps eller apps af lav kvalitet.

SKJUL ALLE UDVID ALLE

Meddelelsesspam

Vi tillader ikke apps, der sender sms-beskeder, e-mails eller andre meddelelser på vegne af brugeren uden at give brugeren mulighed for at bekræfte indholdet og de tilsigtede modtagere.
Eksempler på typiske overtrædelser
  • Når brugeren trykker på knappen "Del", sender appen beskeder på brugerens vegne uden at give vedkommende mulighed for at bekræfte indholdet og de tilsigtede modtagere:

Webvisninger og associeret spam

Vi tillader ikke apps, hvis primære formål det er at generere associeret trafik til et website eller levere en visning af et website uden tilladelse fra websiteejeren eller -administratoren.
Eksempler på typiske overtrædelser
  • En app, hvis primære formål det er at generere henvisningstrafik til et website for at opnå anerkendelse for brugertilmeldinger eller køb på det pågældende website.
  • Apps, hvis primære formål er at vise et website uden tilladelse:

① Denne app hedder "Ted’s Shopping Deals", og den leverer blot en visning af Google Shopping.

Gentaget indhold

Vi tillader ikke apps, der bare giver brugerne den samme oplevelse som andre apps, der allerede findes i Google Play. Apps bør tilføre værdi for brugerne gennem unikt indhold og unikke tjenester.
Eksempler på typiske overtrædelser
  • Kopiering af indhold fra andre apps, uden at der tilføjes originalt indhold eller værdi.
  • Oprettelse af flere apps, hvor funktionerne, indholdet og brugeroplevelsen er meget ens. Hvis hver af disse apps kun har lidt indhold, bør udviklerne overveje at lave én app, hvor alt indholdet er samlet.