Sovellusten mainonta

Sovellukset eivät saa olla suoraan tai epäsuorasti mukana mainonnassa (esim. mainoksissa), joka on harhaanjohtavaa tai käyttäjille tai kehittäjäyhteisölle haitallista. Mainonta on harhaanjohtavaa tai haitallista, jos se tai sen sisältö rikkoo kehittäjien ohjelmakäytäntöjä.

Esimerkkejä tavallisista rikkomuksista

• Verkkosivustoilla, sovelluksissa tai muissa ympäristöissä näkyvät harhaanjohtavat mainokset, kuten järjestelmän ilmoituksia ja varoituksia jäljittelevät mainokset
  • Käyttäjien ohjaaminen sovelluksen Google Playn tietosivulle lataamista varten avoimen seksuaalisilla mainoksilla
  • Käyttäjien ohjaaminen Google Playhin tai sovellusten lataaminen ilman käyttäjän tietoista valintaa tarkoituksena kasvattaa sovelluksen näkyvyyttä tai asennusmääriä
  • Ei-toivottu tekstiviestimainonta
  • Tekstiä tai kuvia sovelluksen nimessä tai kuvakkeessa tai kehittäjänimi, josta ilmenee suoriutuminen tai sijoitus, hinta tai kampanjatietoja kaupassa, tai joka antaa vaikutelman yhteydestä joihinkin Google Play ‑ohjelmiin

On sinun vastuullasi varmistaa, että sovellukseesi liittyvät mainosverkostot, yhteistyökumppanit ja mainokset noudattavat näitä käytäntöjä.