Promoció d'aplicacions

No permetem les aplicacions que, d'una manera directa o indirecta, duen a terme pràctiques promocionals (p. ex., anuncis) enganyoses o perjudicials per als usuaris o per a l'ecosistema dels desenvolupadors, o bé que es beneficien d'aquestes pràctiques. Les pràctiques promocionals són enganyoses o perjudicials si el seu comportament o contingut incompleix les nostres Polítiques del Programa per a desenvolupadors.

Exemples d'infraccions comunes

• Utilitzar anuncis enganyosos en llocs web, aplicacions o altres propietats, incloses les notificacions que s'assemblen a les notificacions i alertes del sistema.
  • Utilitzar anuncis sexualment explícits per dirigir els usuaris a la fitxa de Google Play de la teva aplicació amb l'objectiu que la baixin.
  • Fer servir tàctiques de promoció o d'instal·lació per redirigir els usuaris a Google Play o baixar aplicacions sense que l'usuari n'estigui informat.
  • Fer promoció no desitjada mitjançant serveis d'SMS.
  • Text o imatge al títol de l'aplicació, a la icona o al nom de desenvolupador que indica el rendiment o la classificació de la botiga, el preu o informació promocional, o que suggereix relacions amb programes de Google Play existents.

És responsabilitat vostra garantir que qualsevol xarxa publicitària, afiliat o anunci associats a la vostra aplicació compleixin aquestes polítiques.