Classificacions del contingut

Les classificacions del contingut de Google Play les proporciona la International Age Rating Coalition (coalició internacional de classificació per edat, IARC) i estan dissenyades per ajudar els desenvolupadors a indicar als usuaris les classificacions del contingut que els siguin localment rellevants. Les autoritats regionals de la IARC segueixen unes directrius que s'utilitzen per determinar el nivell de maduresa del contingut d'una aplicació. No admetem aplicacions que no tinguin una classificació del contingut a Google Play.

Com s'utilitzen les classificacions del contingut

Les classificacions del contingut s'utilitzen per informar els consumidors (especialment els pares) del contingut d'una aplicació que podria ser inadequat. També ajuden a filtrar o bloquejar el contingut en determinats territoris o per a usuaris concrets segons ho exigeixi la llei, i a determinar la idoneïtat de l'aplicació per a programes especials per a desenvolupadors.

Com s'assignen les classificacions del contingut

Per rebre una classificació del contingut, heu d'emplenar un qüestionari de classificació a Play Console en què es demana informació sobre la naturalesa del contingut de les aplicacions. En funció de les vostres respostes, s'assignarà a l'aplicació una classificació del contingut de diverses autoritats de classificació. És important que les respostes del qüestionari siguin precises, ja que la tergiversació del contingut de l'aplicació en pot suposar la supressió o la suspensió.

Per evitar que les aplicacions es mostrin com a "Sense classificació", heu de completar el qüestionari de classificació del contingut per a cada aplicació nova que envieu a Play Console, així com per a totes les aplicacions que estiguin actives a Google Play. Les aplicacions que no tinguin una classificació del contingut se suprimiran de Play Store.

Si feu canvis en el contingut o les funcions de l'aplicació que afecten les respostes del qüestionari de classificació, heu d'enviar un qüestionari nou a Play Console.

Visiteu el Centre d'ajuda per obtenir més informació sobre les diferents autoritats de classificació i sobre com podeu emplenar el qüestionari de classificació del contingut.

Apel·lacions de la classificació

Si no esteu d'acord amb la classificació que s'ha assignat a l'aplicació, podeu presentar una apel·lació directament a l'autoritat de classificació IARC mitjançant l'enllaç proporcionat al correu electrònic del certificat.