Stoffer som ikke er godkjent

Google Play tillater ikke apper som fremmer eller selger legemidler som ikke er godkjent, uavhengig av eventuelle påstander om at de er lovlige. Eksempler:

• Alle oppføringer i denne (ikke uttømmende) listen med eksempler på forbudte legemidler og kosttilskudd
  • Produkter som inneholder efedrin
  • produkter som inneholder humant chorion-gonadotropin (hCG) tilknyttet vekttap eller vektkontroll eller som markedsføres sammen med anabole steroider
  • naturmedisin og kosttilskudd med aktive farmasøytiske eller farlige ingredienser
  • falske eller villedende påstander om helseeffekt, som at et produkt er like effektivt som reseptbelagte legemidler eller kontrollerte stoffer
  • produkter som ikke er godkjent av myndighetene, men som markedsføres på en måte som antyder at de er sikre eller effektive for bruk til forebygging, kurering eller behandling av bestemte sykdommer eller lidelser
  • produkter som har vært gjenstand for tiltak eller advarsler fra myndigheter
  • Produkter med navn som kan forveksles med legemidler, kosttilskudd eller kontrollerte stoffer som ikke er godkjent

Hvis du vil ha mer informasjon om legemidler og kosttilskudd som vi overvåker, og som har manglende godkjenning eller villedende markedsføring, kan du gå til www.legitscript.com.