Tilføj aktiver til forhåndsvisning, som du kan bruge til at promovere din app

Du kan hjælpe med at tiltrække nye brugere til din app i Google Play ved at tilføje aktiver til forhåndsvisning, der viser din apps funktioner, på appens profilside i Play Butik.

Fremhævet grafik, screenshots, kort beskrivelse og videoer bruges til at fremhæve og promovere din app i Google Play og på Googles andre promoveringskanaler.

Administrer aktiver til forhåndsvisning

Bemærk følgende, før du føjer aktiver til forhåndsvisning til din apps profilside i Play Butik:

• Aktiver til forhåndsvisning vises på din profilside i Play Butik for alle testspor, når du har føjet dem til din profilside i Play Butik.
  • Du kan fjerne markeringen af afkrydsningsfeltet "Ekstern marketing" på siden med butiksindstillinger for din app (Skab vækst > Butiksvisning > Butiksindstillinger) for at begrænse promoveringen af din app i Google-ejede ejendomme.

Du kan administrere din apps aktiver til forhåndsvisning på siden Primær profilside i Google Play (Skab vækst > Butiksvisning > Primær profilside i Play Butik) i Play Console. Du kan uploade billeder og tilføje en video til forhåndsvisning i sektionen "Grafik".

Brug af aktiver til forhåndsvisning og retningslinjer for indhold

Der er forskellige krav knyttet til de forskellige aktiver til forhåndsvisning, og de vises på forskellige platforme. Læs indholdet nedenfor for at se, hvordan dine aktiver bruges, og hvad du skal huske, når du føjer aktiver til din profilside i Google Play Butik.

Retningslinjer for indhold: Krav og anbefalinger

• De krav, der er angivet på denne side, er obligatoriske. Hvis kravene ikke overholdes, kan det medføre fjernelse eller suspendering fra Google Play.
  • De retningslinjer, der er angivet under "Vigtig anbefaling" på denne side, kan hjælpe dig med at gøre din app eller dit spil mere kvalificeret til anbefaling og promovering i Google Play. Det påvirker ikke din profilside i Play Butik, hvis du ikke overholder disse retningslinjer, men det kan medføre ændringer i visningen af dine aktiver til forhåndsvisning i Google Play eller begrænse promoveringsmulighederne.
  • Alt indhold skal overholde vores programpolitikker for udviklere.

Aktiver til forhåndsvisning

Appikon

Du skal angive et appikon for at udgive din profilside i Play Butik. Appikonet erstatter ikke din apps starterikon, men skal derimod være en udgave af det i højere kvalitet og højere opløsning, som overholder Google Play-specifikationerne for ikondesign.

Brug

Dit appikon bruges forskellige steder i Google Play, bl.a. på din profilside i Play Butik, i søgeresultater og på hitlister.

Retningslinjer for indhold

Krav

Kort beskrivelse

Du skal angive en kort beskrivelse for at udgive din profilside i Play Butik. Din korte beskrivelse er en hurtig sammenfatning, der skal skabe interesse blandt brugerne ved at vise de centrale værdier i din app eller dit spil.

Brug

Din korte beskrivelse er den første tekst, som brugerne ser, når de kigger på din apps infoside i appen Play Butik, og den kan udvides af brugerne for at se den fulde beskrivelse af din app.

Din korte beskrivelse kan vises andre steder end på din profilside i Play Butik, så alle brugere skal kunne bruge den til hurtigt at forstå det primære formål med din app eller dit spil.

Retningslinjer for indhold

Krav

• Maks. 80 tegn

Vigtig anbefaling!

• Opsummer den vigtigste funktion i din app eller dit spil på et enkelt og præcist sprog, og fremhæv eventuelle aspekter, der gør appen eller spillet unikt.
    • Unikke aspekter ved apps kan f.eks. være særlige funktioner, særligt indhold og særlige fordele
    • Unikke aspekter ved spil kan f.eks. være gameplay, hvordan spillet virker, spillertilstande, sociale funktioner, intellektuel ejendom, tema, og hvor spillet foregår, historie og forbindelse (f.eks. offline/online).
    • Undgå slang eller jargon, medmindre det er sprogbrug, der ville være naturlig for din målgruppe.
  • Undgå at kopiere og gentage meddelelser i den korte beskrivelse, screenshots, fremhævet grafik og udviklervideoer. Husk, at disse aktiver kan blive vist side om side.
  • Vis den seneste udgave af din app eller dit spil.
    • Undgå tidsfølsomt indhold, der kan blive forældet hurtigt, så du ikke skal opdatere så ofte.
  • Undgå et ordvalg, der ikke er relateret til din apps funktion eller formål, herunder:
    • Ord, der afspejler eller henviser til Google Play-relaterede præstationer, rangeringer, udmærkelser, prismodtagelser, brugerudtalelser, prisoplysninger eller kampagneoplysninger, f.eks. "Bedste", "Nr. 1”, "Top", "Ny", "Rabat", "Udsalg" eller "Flere millioner downloads".
    • Opfordringer til handling, f.eks. "download nu", "installer nu", "spil nu" eller "prøv nu".
    • Unødvendige søgeord i et forsøg på at forbedre søgeresultaterne. Det påvirker ikke rangeringen og giver en dårlig brugeroplevelse.
  • Tilpas efter behov din beskrivelse til forskellige markeder og sprog.
  • Sørg for, at din korte beskrivelse er formateret korrekt:
    • Brug kun punktummer i slutningen af sætninger, hvis din korte beskrivelse indeholder flere sætninger.
    • Brug mellemrum, hvis de er nødvendige mellem ord, punktummer (.), kommaer (,) og specialtegn (f.eks. &).
    • Medtag ikke specialtegn, linjeskift, emojis, humørikoner, gentagen tegnsætning (f.eks. ?, !!, ?!, !?!, <>, \\, --***, +_+, …, ((, !!, $%^, ~&~, ~~~) eller symboler (f.eks. ★ eller ☆).
      • Det er kun tilladt at bruge standardtegn, som de bruges i stavning, grammatik og sprogbrug på dit sprog (f.eks. ¿, æ, Ø og ¡ ).
      • Hvis det er relevant, er undtagelser tilladt i forbindelse med ophavsret (©), registrerede varemærker (®) og varemærker (TM).
    • Brug ikke store bogstaver til at fremhæve bestemte ord:
      • Brug store bogstaver i overensstemmelse med standarden for det sprog, du skriver på.
      • Akronymer må gerne skrives med store bogstaver.
      • Du skal kun bruge store bogstaver i dit appnavn, hvis appnavnet også har store bogstaver på profilsiden i Google Play.
Fremhævet grafik

Du skal tilføje fremhævet grafik, før du kan offentliggøre din profilside i Play Butik. Din fremhævede grafik er et effektivt værktøj til at vise brugeroplevelsen i din app eller dit spil og tiltrække nye brugere.

Brug

Din fremhævede grafik vises forskellige steder i Google Play, herunder:

• Som et forsidebillede til din video til forhåndsvisning (hvis du har en).
  • Når det gælder apps, viser vi en samling af apps i stort format med din fremhævede grafik, bl.a. annoncer.
  • Når det gælder spil, viser vi grupper af anbefalede spil i stort format, hvor videoer og screenshots til forhåndsvisning medtages. Her kan din fremhævede grafik også blive vist.

Retningslinjer for indhold

Krav

• JPEG eller 24-bit PNG (uden alfa)
  • Mål: 1024 x 500 pixels

Vigtig anbefaling!

• Brug grafik, der viser brugeroplevelsen i din app eller dit spil, og fremhæv de vigtigste værditilbud, relevant kontekst eller storytellingelementer, hvis det er nødvendigt.
    • Brug ikke fremtrædende branding, der ligner dit appikon. Det vil medføre dubletter, når grafikken vises sammen med dit appikon. Optimer til brandingelementer, der fungerer som en udvidelse af dit appikon.
    • Undgå for mange små detaljer i din grafik. De vil ikke kunne ses på mange telefonskærme.
  • Placer indholdet for at prioritere vigtige elementer, og undgå afskæringszoner.
    • Sørg for, at de mest fremtrædende billeder og fokuspunktet er i midten af grafikken:

• Undgå at placere vigtige elementer (f.eks. brandlogo, appnavn, primært slogan og primær brugerflade) i afskæringszonerne (de røde områder i eksemplet nedenfor). Disse zoner kan afhængigt af brugerfladeformatet blive skåret fra.

• Nogle formater kan bruge yderligere overlejring på brugerfladen. Manglende overholdelse af fokuspunktet og afskæringszonerne kan medføre, at din grafik ikke vises i disse formater.
    • Sørg for, at baggrundselementerne begrænses til grafikkens kanter.
  • Overvej at bruge mere levende farver i din grafik for at skabe interesse og begejstring, og undgå at bruge farverne ren hvid eller mørkegrå. Disse farver kan falde i med baggrunden i Play Butik.
    • Brug lignende eller komplementære farvetemaer og stilarter i den fremhævede grafik, i appikonet og i selve appen, så brugerne straks forbinder dem med din app og dit brand.
    • Undgå at bruge ren hvid, sort eller mørk grå, da disse farver nemt kan gå i ét med Google Play-baggrunden.
  • Tilpas efter behov din grafik og brandingtekst til forskellige markeder og sprog.
  • Undgå alt indhold, der afspejler eller henviser til Google Play-relaterede præstationer, rangeringer, brugerudtalelser, udmærkelser, prismodtagelser, prisoplysninger eller kampagneoplysninger. Undgå f.eks. at bruge ord som "Bedste", "Nr. 1", "Top", "Ny", "Gratis", "Rabat", "Udsalg" eller "Flere millioner downloads".
  • Undgå tidsfølsomt indhold, der kan blive forældet hurtigt, så du ikke skal opdatere så ofte.
    • Tidsbegrænset indhold (f.eks. julerelaterede opdateringer) skal introduceres og fjernes igen inden for en rimelig tidsperiode.
  • Undgå upassende eller repetitive billedelementer som f.eks.:
    • Varemærkebeskyttede symboler og logoer fra tredjeparter, som du ikke har fået tilladelse til at bruge.
    • Enhedsbilleder (da disse kan blive forældet hurtigt eller fremmedgøre visse brugere).
    • Badget eller ikonet for Google Play eller en anden butik.
  • Inkluder alternativ tekst for hvert grafisk aktiv. Alternativ tekst er vigtig for brugere med skærmlæser, som ikke kan se dine uploadede aktiver. Derfor kan du forbedre din apps synlighed for brugere af hjælpeteknologi markant ved at bruge alternative tekstbeskrivelser for hvert grafisk aktiv. Her er nogle tips til, hvordan du skriver alternativ tekst:

• Brug ikke "foto af" eller "billede af". Skærmlæsere giver allerede disse oplysninger.

• Brug kontekst til at identificere den vigtige del af billedet. Brug højst 140 tegn. Eksempel: "Skærm for gennemført transaktion".

Screenshots

Brug screenshots til at vise potentielle brugere din apps funktioner, udseende og brugeroplevelse, så appen bliver nemmere at finde. Du kan tilføje op til otte screenshots for hver understøttet enhedstype. Understøttede enhedstyper omfatter telefoner, tablets (på 7" og 10"), Android TV-enheder og Wear OS-ure.

Du kan uploade screenshots til forskellige enhedstyper ved at rulle til din enhedsspecifikke sektion under Grafik:

• Store skærme:
    • Til Chromebooks og tablets kan du tilføje mindst 4 screenshots, der viser brugeroplevelsen i appen.
    • Upload screenshots på mellem 1080 og 7680 pixels
    • Brug et billedformat på 16:9 (liggende format) eller 9:16 (stående format)
    • Ekskluder ekstra tekst, der ikke er en del af den primære appoplevelse, da denne kan blive skåret af på startsiden i Play på visse skærmstørrelser
    • Husk at optimere kvaliteten af din app til store skærme ved at gennemgå tjeklisten for appkvalitet
  • Wear OS: Hvis du distribuerer en app til Wear OS-enheder, gælder følgende for profilsiden for din Wear OS-app i Google Play:
    • Den skal indeholde mindst ét screenshot, der nøjagtigt viser den aktuelle version af appen i Wear OS.
    • Du skal tilføje screenshots, der kun viser din appgrænseflade.
    • Du skal undgå at placere screenshots inden for enhedsrammer og medtage yderligere tekst, grafik eller baggrunde, der ikke er en del af appens grænseflade.
    • Du skal medtage screenshots i billedformatet 1:1 og med en størrelse på mindst 384 x 384 pixels.
    • Hvis din app tilbyder felter, anbefaler vi, at du deler et screenshot af funktionen til felter.
    • Du skal undlade at medtage gennemsigtige baggrunde eller maskering.
  • Wear OS-urskiver: Følgende gælder for din urskives profilside i Google Play:
    • Den skal indeholde mindst ét screenshot, der nøjagtigt viser den aktuelle version af urskiven.
    • Hvis urskiven kan tilpasses, skal du vise mere end én tilgængelig permutation.
    • Du skal tilføje screenshots, der kun viser selve urskiven.
    • Du skal undgå at placere screenshots inden for enhedsrammer og medtage yderligere tekst, grafik eller baggrunde, der ikke er en del af appens grænseflade.
    • Du skal medtage screenshots i billedformatet 1:1 og med en størrelse på mindst 384 x 384 pixels.
    • Du skal undlade at medtage gennemsigtige baggrunde eller maskering.
  • Android TV: Hvis du distribuerer en app til Android TV-enheder, skal du tilføje mindst ét Android TV-screenshot, før du kan udgive din app.
    • Der kræves også ét Android TV-bannerbillede.
    • TV-screenshots vises kun på Android TV-enheder.

Brug

Screenshots kan udover din profilside i Google Play også vises andre steder i Google Play, f.eks. i søgninger eller på startsiden. Når Google Play viser din video til forhåndsvisning og dit screenshot samtidig, f.eks. på din profilside i Play Butik, og din video til forhåndsvisning er tilgængelig, vises dine screenshots efter videoen til forhåndsvisning. De screenshots, der passer bedst til den enhed, brugeren anvender, vises fra venstre til højre.

Retningslinjer for indhold

Krav

Før du kan offentliggøre din profilside i Play Butik, skal du levere mindst to screenshots for enhedstyper, som opfylder følgende krav:

• JPEG eller 24-bit PNG (uden alfa)
  • Minimal størrelse: 320 pixels
  • Maksimal størrelse: 3840 pixels
    • Den maksimale størrelse på dit screenshot må ikke være mere end dobbelt så lang som den minimale størrelse.

Vigtig anbefaling!

• Nogle sektioner i Google Play viser grupper af anbefalede apps og spil i stort format ved hjælp af screenshots. For at være kvalificeret til anbefalinger i formater, der bruger screenshots, skal du følge disse retningslinjer:
    • Når det gælder apps, skal du tilføje mindst fire screenshots med en opløsning på mindst 1.080 pixels. Formatet på disse screenshots skal være 16:9 i liggende format (minimum 1920 x 1080 pixels) og 9:16 i stående format (minimum 1080 x 1920 pixels).
    • Når det gælder spil, skal du tilføje mindst tre screenshots i et liggende format på 16:9 (minimum 1920 x 1080 pixels) eller tre screenshots i et stående format på 9:16 (minimum 1080 x 1920 pixels). Sørg for, at disse screenshots skildrer spiloplevelsen, så brugerne kan få et indblik i, hvordan gameplayet bliver, hvis de downloader og spiller spillet
  • Screenshots skal demonstrere de faktiske oplevelser i appen eller spillet. Der skal fokuseres på de vigtigste funktioner og det vigtigste indhold, så brugerne kan forudse, hvordan appen eller spillet vil være.
    • Brug optagelser af selve appen eller spillet. Medtag ikke personer, der interagerer med enheden (f.eks. fingre, der trykker på enheden), medmindre det grundlæggende gameplay eller den primære appbrug ikke foregår på enheden.
  • Det er tilladt at uploade flere stiliserede screenshots, der ikke forestiller selve brugerfladen, men prioriter i så høj grad som muligt brugerfladen på de første tre screenshots.

• Tilføj kun slogans, hvis det er nødvendigt for at formidle de vigtigste karakteristika ved appen eller spillet. Slogans må ikke fylde mere end 20 % af billedet.
    • Medtag ikke indhold, der afspejler eller henviser til Google Play-relaterede præstationer, rangeringer, udmærkelser, prismodtagelser, brugerudtalelser, prisoplysninger eller kampagneoplysninger.  Undgå f.eks. at bruge ord som "Bedste", "Nr. 1", "Top", "Ny", "Rabat", "Udsalg" eller "Flere millioner downloads".
    • Undgå at tilføje nogen former for opfordring til handling, f.eks. "Download nu", "Installer nu", "Spil nu" eller "Prøv nu".
    • Undgå at fylde screenshottet med tekst i små skriftstørrelser eller baggrunde, der gør teksten svær at læse. De vil ikke kunne ses på mange telefonskærme.
  • Undgå at bruge et tidsfølsomt slogan eller tidsfølsomt indhold, der kan blive forældet hurtigt, så du ikke skal opdatere så ofte.
    • Tidsbegrænset indhold (f.eks. julerelaterede opdateringer) skal introduceres og fjernes igen inden for en rimelig tidsperiode.
  • Tilpas efter behov din grafik og brandingtekst til forskellige markeder og sprog.
    • Brugerfladen i spillet behøver ikke være lokaliseret til alle markeder, men hvis der er ekstra slogans eller tekstoverlejringer, bør de lokaliseres.
  • Rediger ekstraelementer på notifikationsbjælken, før du indsender. Vis ikke mobilselskab eller notifikationer. Logoerne for batteri, Wi-Fi-signal og mobilsignal skal være på 100 %.

• Brug billeder i høj kvalitet og det rigtige billedformat.
    • Undlad at medtage screenshots, der er utydelige, forvrængede eller pixelerede på en måde, der ikke er et bevidst aspekt af dit brand.
    • Medtag ikke billeder, der er strakt eller komprimeret.
    • Roter screenshots korrekt. Du må ikke uploade billeder, der ligger på hovedet, på siden eller er skæve på anden måde.
  • Undgå upassende eller repetitive billedelementer som f.eks.:
    • Varemærkebeskyttede symboler og logoer fra tredjeparter, som du ikke har fået tilladelse til at bruge.
    • Enhedsbilleder (da disse kan blive forældet hurtigt eller støde visse brugere væk).
    • Badget eller ikonet for Google Play eller en anden butik.
  • Inkluder alternativ tekst til hvert screenshot. Alternativ tekst er vigtig for brugere med skærmlæser, som ikke kan se dine uploadede screenshots. Derfor kan du forbedre din apps synlighed for brugere af hjælpeteknologi markant ved at bruge alternative tekstbeskrivelser. Her er nogle tips til, hvordan du skriver alternativ tekst:

• Brug ikke "foto af" eller "billede af". Skærmlæsere giver allerede disse oplysninger.

• Brug kontekst til at identificere den vigtige del af billedet. Brug højst 140 tegn. Eksempel: "Skærm for gennemført transaktion".

Video til forhåndsvisning

Brug en video til forhåndsvisning til at vise potentielle brugere din apps funktioner, udseende og brugeroplevelse, så appen bliver nemmere at finde og forstå. Selvom det ikke er påkrævet, anbefaler vi på det kraftigste, at du tilføjer en video til forhåndsvisning i forbindelse med spil. Dit spil skal have en video til forhåndsvisning for at blive vist i visse dele af Google Play.

Du kan føje én video til forhåndsvisning til din profilside i Play Butik ved at angive en YouTube-webadresse i feltet "video til forhåndsvisning".

• Brug en webadresse til en enkelt YouTube-video frem for en webadresse til en YouTube-playliste eller -kanal.
  • Undlad at tilføje ekstra parametre som f.eks. tidskoder i YouTube-webadressen.
  • Brug det komplette link til YouTube-videoen frem for et forkortet link.
    • Brug: https://www.youtube.com/watch?v=ditvideoid
    • Undlad at bruge: https://youtu.be/ditvideoid
  • Levér en video, der er tilpasset til markeder rundt omkring i verden.

Brug af aktiver

Videoen til forhåndsvisning vises før dine screenshots på din apps profilside i Google Play. Brugerne kan se din video til forhåndsvisning ved at trykke på afspilningsknappen, der er overlejret på din fremhævede grafik.

Derudover kan din video til forhåndsvisning også blive vist i disse andre sammenhænge i Google Play:

• Din video til forhåndsvisning vises muligvis også på startsiden og søgesiden.
  • Din video til forhåndsvisning afspilles muligvis automatisk indlejret uden lyd i op til 30 sekunder afhængigt af brugerens enhed, indstillinger, netværksforbindelsen og fladens areal. Når din video ikke afspilles automatisk, er der en overlejret afspilningsknap på din fremhævede grafik.
  • Når det gælder spil, vises der i visse sektioner af Google Play grupper af anbefalede spil i stort format ved hjælp af videoer til forhåndsvisning.

Retningslinjer for indhold

Krav

• Deaktiver annoncer, så din video kan vises i Google Play. Når brugerne besøger Google Play, vil vi gerne have, at de ser en video om din app i stedet for en anden persons annonce, da dette kan være forvirrende for brugerne. Du skal gøre følgende for at deaktivere annoncer:
    • Deaktiver indtægtsgenerering i din video, eller
    • Upload en anden video uden krav om indtægtsgenerering, og opdater webadressen i Play Console.
      Vigtigt! Hvis din video indeholder ophavsretligt beskyttet indhold, er deaktivering af indtægtsgenerering for din video muligvis ikke nok til at forhindre annoncer. Hvis dette er tilfældet, skal du bruge en anden video (uden ophavsretligt beskyttet indhold, hvor der gælder krav om indtægtsgenerering).
  • Angiv din videos privatlivsindstilling som offentlig eller skjult. Gør den ikke privat.
  • Undgå at bruge en aldersbegrænset video.
  • Sørg for, at din video kan indlejres i Google Play.

Vigtig anbefaling!

• Din video skal give realistiske forventninger og demonstrere værdien af din app eller dit spil i forhold til lignende titler.
    • Vis brugeroplevelsen i selve appen eller spillet ved at fokusere på de vigtigste funktioner og det vigtigste indhold så tidligt som muligt inden for de første 10 sekunder af videoen.
    • Bestræb dig på, at mindst 80 % af videoen er repræsentantiv for brugeroplevelsen.
      • Begræns brugen af titelskærme, logoer, krydsklip eller andet forudgengivet eller promoverende indhold.
      • Når du bruger optagelser, skal klippene og de grafiske aktiver supplere og vise den faktiske brugeroplevelse i spillet.
    • Sørg for, at dine videoer er korte og relevante, da det kun er de første 30 sekunder, som afspilles automatisk. Brugerne kan vælge at se den fulde video ved at trykke på den, men vi anbefaler, at du holder din video kort.
    • Medtag ikke personer, der interagerer med enheden (f.eks. fingre, der trykker på enheden), medmindre det grundlæggende gameplay eller den primære appbrug ikke foregår på enheden.
    • Sørg for, at din video har en høj produktionskvalitet og fremstår velpoleret. Din video behøver ikke at være professionelt produceret, men tempoet, visuelle effekter, lydeffekter/musik, overgange og tekstoverlejringer skal køre glat og fungere sammen.
  • Lav en video i liggende format i stedet for stående, da din video vises i en afspiller til videoer i liggende format.
    • Selv hvis din app eller dit spil er i stående format, skal du lave en video i liggende format, hvor der er zoomet ind på brugeroplevelsen i appen eller spillet.
    • Undlad at efterlade sorte bjælker i siderne i en video i stående format.
  • Overvej at bruge tekst til at give brugeren kontekst, hvis lyden er slået fra i videoen (f.eks. når den afspilles automatisk). Når du bruger reklametekst:
    • Medtag ikke indhold, der afspejler eller henviser til Google Play-relaterede præstationer, rangeringer, udmærkelser, prismodtagelser, brugerudtalelser, prisoplysninger eller kampagneoplysninger. Undgå f.eks. at bruge ord som "Bedste", "Nr. 1", "Top", "Ny", "Rabat", "Udsalg" eller "Flere millioner downloads". Priser fra Google Play som f.eks. "De bedste i…" må gerne vises.
    • Brug ikke opfordringer til handling som f.eks. "Download nu", "Installer nu", "Spil nu" eller "Prøv nu".
    • Sørg for, at teksten er læselig ved at bruge læsbare skrifttyper, den korrekte skriftstørrelse, og vis teksten længe nok til, at brugeren kan nå at læse den.
  • Undgå tidsfølsomt indhold eller tidsfølsomme slogans, der kan blive forældet hurtigt, så du ikke skal opdatere så ofte.
    • Tidsbegrænset indhold (f.eks. julerelaterede opdateringer) skal introduceres og fjernes igen inden for en rimelig tidsperiode.
  • Sørg for at tilpasse videoen til lokale markeder, herunder brugerfladen, slogans og lyd.
  • Brug undertekster i videoer til forhåndsvisning for at hjælpe døve eller hørehæmmede brugere og brugere i støjende omgivelser.

TV-banner

Et banneraktiv er påkrævet for at udgive en Android TV-kompatibel app. Når du opretter et banneraktiv, fungerer det som din apps ikon på Android TV.

Bemærk! Banneraktivet for din app vises kun på Android TV-enheder.

Retningslinjer for indhold

Krav

• JPEG eller 24-bit PNG (uden alfa)
  • Mål: 1280 x 720 pixels
360-graders stereoskopbillede

Hvis du vil udgive Daydream-kompatible apps, skal du tilføje et 360-graders stereoskopbillede på din profilside i Play Butik.

Når du opretter et 360-graders stereoskopbillede, skal du betragte det som din apps baggrundsbillede i Play Butik på en Daydream-kompatibel enhed.

Retningslinjer for indhold

Krav

• JPEG eller 24-bit PNG (uden alfa)
  • Mål: 4096 x 4096 pixels
  • Stereo 360°
  • Maksimal filstørrelse: 15 MB