Palkintotuotteen luominen

Huom. Tämä ominaisuus poistetaan käytöstä 21.4.2020. Jos käytät ominaisuutta tällä hetkellä, katso seuraavat vaiheet alta.

Palkintotuotteet luotiin alun perin auttamaan kehittäjiä mainosten rahallistamisstrategioiden laajentamisessa. Käyttäjät voivat päättää katsoa lyhyen mainoksen ja saada sen jälkeen palkintotuotteen, kuten virtuaalituotteen tai pelin sisäistä valuuttaa.

Tämä ominaisuus päätettiin poistaa käytöstä avoimen betaohjelman palautteen perusteella. Et voi ylläpitää palkintotuotteita Play Consolesssa 21.4.2020 alkaen. Samaan aikaan lopetetaan myös mainospyyntöjen toteuttaminen. 21.4.2020 alkaen et voi enää nähdä tai ylläpitää palkintotuotteita Play Consolessa. Varmista, että olet lisännyt maksutavan ja ladannut palkintotuotteidesi tulot CSV-tiedostoina ennen tätä.

Jos haluat jatkaa palkkion tarjoavien mainosten näyttämistä sovelluksessasi, sinun kannattaa käyttää Google AdMobin palkkion tarjoavia mainoksia. Tämä edellyttää integraatiota Google AdMob Mobile Ads SDK:n kanssa.

Lopullisen maksusuorituksen saaminen

Varmista, että voit saada lopullisen maksusuorituksen, ilmoittamalla sen vastaanottamistapa ennen 21.4.2020.

Aiemmin palkintotuotteista ansaitsemasi summan oli oltava vähintään 10 Yhdysvaltain dollaria maksutavan valitsemista varten. 10 dollarin vähimmäisraja maksutavan lisäämistä varten on poistettu lopullisten maksusuoritusten osalta.

Aiemmin ansaitsemasi summan oli oltava vähintään 100 Yhdysvaltain dollaria voidaksesi saada maksusuorituksen. 100 dollarin maksusuoritusrajan ylittävät ja alittavat tulot maksetaan kertamaksuna kolmen kuukauden kuluessa huhtikuun 21. päivästä 2020.

Lue lisää maksuajoista ja vähimmäissummista ja tietyistä valuuttakohtaisista rajoista.

Asetusten muuttaminen

Kategorioiden estäminen
Voit estää tiettyjä mainoskategorioita näkymästä sovelluksessasi varmistaaksesi, että mainokset ovat yleisösi kannalta osuvia. Kategorioiden estäminen voi vaikuttaa mainosten rahallistamiseen.
Sovellusten estäminen
Voit estää tiettyjen sovellusten mainokset omassa sovelluksessasi. Etsi tietyn sovelluksen pakettinimi tai käytä pilkuilla erotettua luetteloa, jos sovelluksia on useita. Estettävien sovellusten enimmäismäärä on kaikissa sovelluksissasi ja tililläsi yhteensä 500.
Kielet ja käännökset
Palkintotuote käyttää samaa oletuskieltä kuin sovellus, johon se sisältyy. Lue lisää sovelluksen kääntämisestä.
Palkintotuotteen saatavuus

Palkintotuotteet ovat saatavilla vain, kun mainos on näytettävissä käyttäjille. Mainoksia ei välttämättä ole aina saatavilla. Kun palkintotuotetta on alettu tarjota, täyttösuhteen kalibrointiin voidaan tarvita muutama viikko mainosliikennettä. Täyttösuhde kertoo, kuinka monta kertaa mainos on näytetty käyttäjille.

Mainossisältöluokitukset, luokkien estot ja sovellusestot vaikuttavat myös saatavilla olevien mainosten määrään.

Määritä sopiva mainossisältöluokitus ja minimoi luokkien ja sovelluksen estot saadaksesi halutun täyttösuhteen.

Todellisen tuhannen impression hinnan alin taso

Voit asettaa todellisen tuhannen näyttökerran hinnalle alimman tason, jolloin mainoksia näytetään vain, jos ne tuottaisivat ennusteemme mukaan vähimmäistuoton tuhannella näyttökerralla. Näin varmistat, että palkintotuotteiden pelissä synnyttämät tulot ovat tasapainossa maksullisten tuotteiden kanssa, ja käyttökokemus voi parantua mainosten vähentyessä.

Vinkki: Todellisen tuhannen näyttökerran hinnan alimman tason määritys vähentää kokonaistuloja, joten suosittelemme sen käyttöä vain, jos sinulla on hyvä syy vaatia palkintotuotteilta vähimmäistuloja.

Todellisen tuhannen näyttökerran hinnan alimman tason valinta

Jos todellisen tuhannen impression hinnan alin taso on tarpeen, suosittelemme aluksi asettamaan raja-arvoksi Tasapainoinen. Tutkimustemme mukaan tämä tasapainottaa impressioiden vähentymistä korkeammalla impressioiden alimmalla hinnalla, joten kokonaistulot vähenevät minimaalisesti. Todellisilla tuhannen impression hinnoilla saadut täyttösuhteet vaihtelevat alimman hinnan ja alueen mukaan, joten sinun kannattaa kokeilla erilaisia alimpia hintoja luomalla aluekohtaisia palkintotuotteita.

Huom. Kun otat todellisen tuhannen impression hinnan alimman tason käyttöön palkintotuotteen kohdalla, se saattaa toimia oikein vasta viikon kuluttua. Klikkauskohtainen todellinen tuhannen näyttökerran hinta ennustetaan klikkausprosentin perusteella, jonka oikea laskeminen edellyttää tiettyä määrää liikennettä.

Raportointi

Play Consolen Talous-osiossa voit katsella palkintotuotteiden tulotietoja. Raportti luodaan, kun aloitat palkintotuotteiden tarjoamisen.