Problemes de visibilitat i descobriment d'aplicacions

Al Centre d'ajuda de Play Console trobaràs la resposta a moltes preguntes sobre problemes relacionats amb la visibilitat i el descobriment d'aplicacions i el nostre equip d'assistència et pot ajudar amb la resta.

Consells per a problemes habituals

• Quan publiques una aplicació o actualització, t'informem de quant tardarà el procés de revisió fins que els canvis es puguin publicar. Si l'actualització tarda més del que t'hem indicat i encara no veus els canvis a Google Play, més avall trobaràs la manera de resoldre problemes concrets.
  • Si vols que una aplicació estigui disponible i es pugui cercar a Google Play, assegura't de publicar-la a producció. Si estàs executant una prova tancada o interna i vols que l'aplicació estigui disponible públicament, crea'n una versió de producció.
No trobo l'aplicació en determinats dispositius

Si no trobes l'aplicació en determinats dispositius Android, és possible que l'aplicació no admeti o exclogui els dispositius en qüestió. Obtén informació sobre com pots consultar quins dispositius són compatibles amb l'aplicació i quins en resten exclosos.

Comprova també que els dispositius Android que utilitzis siguin compatibles amb Google Play.

Si encara no trobes l'aplicació, contacta amb el nostre equip d'assistència.

No trobo la meva aplicació utilitzant la cerca / La posició de l'aplicació ha canviat als resultats de la cerca

Igual que quan fas cerques a Google, la cerca de Google Play té en compte diversos factors, com ara el títol de les aplicacions, la seva descripció i el nom dels desenvolupadors. Per ajudar a descobrir l'aplicació, assegura't de seguir les pràctiques recomanades per crear una fitxa de Play Store exhaustiva.

Cada dia es publiquen aplicacions noves i es fan canvis en la manera de classificar els resultats de cerca. Això pot comportar que els resultats de cerca canviïn amb freqüència. A més, els usuaris poden obtenir resultats de cerca diferents en funció del dispositiu, de la ubicació, de l'operador de telefonia mòbil, de la compatibilitat amb les funcions disponibles, entre d'altres.

Si tens una aplicació de pagament, recorda que, tot i que les aplicacions de pagament estan disponibles en molts països, no ho estan en tots. Per obtenir més informació, ves als filtres de Google Play.

Per assegurar-te que l'aplicació es mostri a Google Play, segueix aquests passos per consultar la pàgina de la fitxa de Play Store:

1. Inicia la sessió a Play Console.
  2. Selecciona una aplicació.
  3. A sota del nom de l'aplicació, fes clic a Mostra a Google Play.
Com puc destacar la meva aplicació a Google Play?

Tot i que no acceptem que un usuari es mencioni a si mateix per destacar a Google Play, pots ajudar a descobrir la teva aplicació a Google Play mitjançant la creació d'una fitxa de Play Store exhaustiva en què s'utilitzin els tipus d'imatges i de vídeos més adequats. L'equip de Google Play pot destacar les aplicacions amb més bons resultats en una sèrie de llistes promocionades.

Al lloc web per a desenvolupadors d'Android trobaràs més informació sobre com pots distribuir l'aplicació a Google Play i a l'aplicació Manual d'estratègia pots consultar pràctiques recomanades que contribuiran a l'èxit de la teva aplicació.

La meva aplicació s'ha suprimit de Google Play, s'ha rebutjat o s'ha suspès

Al Centre d'ajuda trobaràs més informació sobre rebutjos, supressions i suspensions.

Problemes amb aplicacions que tenen restriccions geogràfiques o d'IP

Si utilitzes la geolocalització o la IP per limitar l'aplicació a països concrets, alguns usuaris hauran d'utilitzar servidors intermediaris per accedir-hi. De vegades, això provoca que els nostres sistemes marquin compres d'usuaris com a fraudulentes. Per evitar problemes, et recomanem que no facis servir restriccions d'IP o de geolocalització a l'aplicació.

A més, per assegurar-te que estàs distribuint l'aplicació als països adequats, consulta els països on l'aplicació està disponible.

Problemes per executar una prova oberta, tancada o interna

Al Centre d'ajuda trobaràs instruccions completes per executar proves obertes, tancades o internes.

Si necessites ajuda amb preguntes concretes, contacta amb el nostre equip d'assistència.

Problemes per publicar l'actualització d'una aplicació amb un llançament progressiu

Al nostre Centre d'ajuda trobaràs instruccions completes sobre com pots publicar actualitzacions d'aplicacions amb llançaments progressius.

Si necessites ajuda amb preguntes concretes, contacta amb el nostre equip d'assistència.