Sovelluksen julkaisukohtaisen datan katsominen

Julkaisujen hallintapaneelissa näet sovelluksesi viimeisimmän tuotantoversion tilastot esim. asennusten, poistojen, päivitysten, arvioiden, arvosteluiden, kaatumisten ja ANR:ien suhteen.

Hallintapaneelin määritys

1. Avaa Play Console.
  2. Valitse sovellus.
  3. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Tuotanto.
  4. Valitse kahdesta avattavasta valikosta ensisijainen julkaisu ja julkaisut, joihin haluat verrata sitä. Oletuksena sovelluksesi nykyistä julkaisua verrataan kaikkiin laitteisiin, joille sovelluksesi on asennettu.

Julkaisujen vertailu

Näkymävinkit

Kun katselet hallintapaneelia, muista seuraavat asiat:

• Yhteenveto: Hallintapaneelin yläreunassa on yhteenveto, jossa näkyy ensisijaisen julkaisusi tiedot ja vertailukohtana toinen seuraavista:
    • valittu vertailujulkaisu
    • kaikki julkaisut (mukaan lukien uusi julkaisu).
  • Aikajana: Julkaisujen hallintapaneelin aikajanaa ei voi muokata.
    • Aloitusaika: Kaaviot alkavat ensisijaisen julkaisun alkuperäisestä käyttöönotosta.
      • Kun sitä ei verrata toiseen julkaisuun: Jos tuotantojulkaisun käyttöönotto alkoi 5.4., kaikki kaaviot alkavat tuona päivänä.
      • Kun sitä verrataan toiseen julkaisuun: Aikajanalla näkyy kunkin julkaisun alusta kuluneiden päivien ja tuntien määrä. Jos ensisijainen julkaisusi alkoi 5.4. ja vertailujulkaisu alkoi 21.3., molemmat alkavat samasta kohdasta.
    • Päättymisaika: Julkaisun tiedot näytetään seitsemän päivää sen käyttöönottoasteen lakattua kasvamasta, yhden päivän julkaisun pysäyttämisestä tai yhden päivän uuden julkaisun käyttöönoton aloittamisesta (riippuen siitä, mikä näistä tulee ensin).
  • Päivämäärät ja kellonajat: Jos haluat nähdä tiettyjä päivämääriä tai kellonaikoja, siirrä hiiri kaavion päälle. Julkaisun tärkeät hetket, esim. kun sovelluksen vaiheittainen käyttöönotto saavuttaa 50 %, merkitään kommenttikuvakkeella .
  • Näytä raportti: Jos haluat lisätietoja tietystä kortista, valitse alareunan Näytä tiedot ‑linkki.

Analyysivinkkejä

Tässä on joitain tapoja käyttää julkaisutietoja ja päättää, milloin kannattaa lisätä vaiheittaista käyttöönottoa tai pysäyttää julkaiseminen.

• Jos huomaat piikin poistotapahtumien määrässä päivityksen jälkeen:
    • Tarkista kaatumis- ja ANR-tiedoista, onko niitä keskimääräistä enemmän.
    • Katso julkaisusi arvioiden keskiarvo sekä yhden ja kahden tähden arvostelut, jotta saat lisätietoja muutoksen syistä.
  • Jos uusimmassa julkaisussa on merkittävää kasvua Kaatumiset 1 000 laitetta kohti ‑osiossa verrattuna edelliseen julkaisuun, harkitse uusimman julkaisun keskeyttämistä ja ongelmien tutkimista.

Muuttujat

Asennuksiin liittyvät tilastot

Asennustiedot näytetään Tyynenmeren ajassa (PT).

Mittari Määritelmä
Asennukset aktiivisille laitteille Laitteet, jotka ovat olleet yhteydessä verkkoon ainakin kerran viimeisten 30 päivän aikana ja joilla on tämä julkaisu asennettuna
Asennustapahtumat Julkaisun asennusten tai päivitysten määrä. Julkaisun asennuskortissa näkyy seuraavat tiedot:
  • Uudet asennukset: Valitun julkaisun asennukset laitteelle, jolla ei vielä ollut sovelluksen edellistä versiota. Tämä sisältää laitteet, joilta sovellus on poistettu aiemmin ja joille nyt asennetaan valittu julkaisu.
  • Päivitykset: Laite, jossa oli sovelluksen vanhempi versio, päivitti valittuun julkaisuun.
Poistotapahtumat Julkaisun poistojen määrä. Julkaisun poistokortissa näkyy seuraavat tiedot:
  • Uuden asennuksen jälkeen: Poisto laitteelta, jolle asennettiin valittu julkaisu äskettäin.
  • Päivityksen jälkeen: Poisto laitteelta, jolla aiemmin ollut sovellus päivitettiin valittuun julkaisuun.
Arviot

Arviotiedot näytetään Tyynenmeren ajassa (PT).

Mittari Määritelmä
Arvioiden määrä Valitun julkaisun arvioiden määrä
Tähtien keskiarvo Valitun julkaisun tähtiarvioiden keskiarvo
Kaikkien keskiarvo

Kaikkien julkaisujen (mukaan lukien valitun julkaisun) keskimääräinen kokonaisarvio
Arvostelut
Oletuksena näet uusimman julkaisusi yhden ja kahden tähden arvostelut. Jos haluat nähdä kaikki arvostelut, valitse kolmen pisteen kuvake  > Kaikki.
Kaatumiset ja sovellus ei vastaa (ANR) ‑virheet

Kaatumis- ja ANR-data perustuu Tyynenmeren aikaan (PT).

Mittari Määritelmä
Kaatumiset Valitun julkaisun kaatumisten kokonaismäärä. Kaatumiset on kerätty Android-laitteista, joiden käyttäjät ovat ottaneet käyttöön automaattisen käyttö- ja diagnostiikkatietojen jakamisen.
Kaatumiset 1 000 laitetta kohti

Valitun julkaisun kaatumisten määrä 1 000 asennusta kohti. Tämä on normalisoitu vertailukohta.

Jos asennusten määrä on liian pieni, jotta normalisoinnilla olisi merkitystä, se merkitään katkoviivalla.

ANR:t Valitun julkaisun ANR:ien kokonaismäärä. ANR:t kerätään Android-laitteista, joiden käyttäjät ovat ottaneet käyttöön automaattisen käyttö- ja diagnostiikkatietojen jakamisen.
ANR:t 1 000 laitetta kohti

Valitun julkaisun ANR:ien määrä 1 000 asennusta kohti. Tämä on normalisoitu vertailukohta.

Jos asennusten määrä on liian pieni, jotta normalisoinnilla olisi merkitystä, se merkitään katkoviivalla.

Lisää aiheesta