Consultar les dades d'una aplicació per versió

Al tauler de la versió de l'aplicació, pots veure el rendiment de l'última versió de producció de la teva aplicació pel que fa a les instal·lacions, les desinstal·lacions, les actualitzacions, les puntuacions, les ressenyes, els bloquejos i els ANR.

Configurar un tauler

1. Obre Play Console.
  2. Selecciona una aplicació.
  3. Al menú de l'esquerra, fes clic a Producció.
  4. Fes servir els dos menús desplegables per seleccionar la versió principal que vols veure i les versions de comparació. De manera predeterminada, es compararà la versió actual de l'aplicació amb tots els dispositius que tinguin instal·lada l'aplicació.

Comparar les versions

Consells de visualització

Quan consultis el tauler, tingues en compte el següent:

• Resum: a la part superior del tauler veuràs un resum que mostrarà el rendiment de la versió principal en comparació amb:
    • La versió de comparació seleccionada.
    • totes les versions (inclosa la nova).
  • Cronologia: la cronologia del tauler de la versió de l'aplicació és fixa i no es pot personalitzar.
    • Data d'inici: els gràfics comencen en el moment del llançament inicial de la versió principal.
      • Quan no es compara amb una altra versió: si el llançament de la versió de producció va començar el 5 d'abril, tots els gràfics començaran en aquesta data.
      • Quan es compara amb una altra versió: la cronologia mostrarà el nombre d'hores i dies transcorreguts des de l'inici de cada llançament. Si la versió principal va començar el 5 d'abril i la versió de comparació, el 21 de març, totes dues començaran en el mateix punt.
    • Data de finalització: les dades d'una versió es mostraran durant set dies després que deixis d'ampliar el llançament de la versió, un dia després d'aturar-la o un dia després que comenci el llançament d'una versió nova (el que passi abans).
  • Dates i hores: passa el cursor per sobre del gràfic per veure dates i hores concretes. Les fites de la versió, com ara quan el llançament progressiu de l'aplicació arriba al 50%, es marcaran amb una icona de comentari .
  • Mostra l'informe: per obtenir més informació sobre una targeta concreta, fes clic a l'enllaç Mostra els detalls que hi ha al final de la pàgina.

Consells d'anàlisi

A continuació s'indiquen algunes maneres d'utilitzar les dades de la versió per decidir quan cal ampliar un llançament progressiu o quan cal aturar una versió.

• Si veus un increment dels esdeveniments de desinstal·lació després d'una actualització:
    • Consulta les dades de bloquejos i ANR per veure si hi ha una tendència superior a la mitjana.
    • Consulta la puntuació mitjana de la versió, així com les ressenyes d'1 i 2 estrelles, per obtenir més informació sobre les possibles causes del canvi.
  • Si la versió més recent presenta un augment significatiu dels "Bloquejos per cada 1.000 dispositius" respecte d'una versió anterior, considera la possibilitat de posar-la en pausa per investigar les causes de l'augment.

Mètriques

Estadístiques relacionades amb les instal·lacions

Les dades sobre instal·lacions es basen en l'hora del Pacífic (PT).

Mètrica Definició
Instal·lacions en dispositius actius Nombre de dispositius que han estat com a mínim un cop en línia durant els 30 darrers dies i que tenen aquesta versió instal·lada.
Esdeveniments d'instal·lació Nombre de vegades que la versió s'ha instal·lat o actualitzat. A la targeta d'instal·lació de la versió veuràs el següent:
  • Instal·lacions noves: instal·lacions de la versió seleccionada en un dispositiu que no tenia instal·lada cap versió anterior de l'aplicació, inclosos els dispositius en què s'havia desinstal·lat l'aplicació prèviament i en què ara s'instal·la la versió seleccionada.
  • Actualitzacions: un dispositiu que tenia instal·lada una versió anterior de l'aplicació s'ha actualitzat a la versió seleccionada.
Esdeveniments de desinstal·lació Nombre de vegades que la versió s'ha desinstal·lat. A la targeta de desinstal·lació de la versió veuràs el següent:
  • Després d'una instal·lació nova: desinstal·lació d'un dispositiu en què recentment s'havia instal·lat la versió seleccionada.
  • Després d'una actualització: desinstal·lació d'un dispositiu en què recentment s'havia actualitzat l'aplicació d'una versió anterior a la versió seleccionada.
Puntuacions

Les dades sobre puntuacions es basen en l'hora del Pacífic (PT).

Mètrica Definició
Nombre de puntuacions Nombre de puntuacions enviades per a la versió seleccionada
Puntuació mitjana Puntuació en estrelles mitjana rebuda per a la versió seleccionada.
Mitjana total

Puntuació en estrelles mitjana rebuda per a totes les versions, inclosa la seleccionada.
Ressenyes
De manera predeterminada, es mostren les ressenyes d'una o dues estrelles que s'han enviat per a la versió més recent. Per veure totes les ressenyes, selecciona la icona de tres punts > Tot.
Bloquejos i errors en què l'aplicació no respon (ANR)

Les dades sobre bloquejos i ANR es basen en l'hora del Pacífic (PT).

Mètrica Definició
Bloquejos Nombre total de bloquejos de la versió seleccionada. Els bloquejos es recopilen de dispositius Android els usuaris dels quals han acceptat compartir automàticament les dades d'ús i diagnòstic.
Bloquejos per cada 1.000 dispositius

Nombre de bloquejos de la versió seleccionada per cada 1.000 instal·lacions. Es mostra com a punt de comparació de dades normalitzades.

Si el nombre d'instal·lacions és massa baix perquè la normalització tingui sentit, es mostrarà una línia de punts.

ANR Nombre total d'ANR de la versió seleccionada. Els ANR es recopilen de dispositius Android els usuaris dels quals han acceptat compartir automàticament les dades d'ús i diagnòstic.
ANR per cada 1.000 dispositius

Nombre d'ANR de la versió seleccionada per cada 1.000 instal·lacions. Es mostra com a punt de comparació de dades normalitzades.

Si el nombre d'instal·lacions és massa baix perquè la normalització tingui sentit, es mostrarà una línia de punts.

Contingut relacionat