Ändra eller ta bort ett säljarbankkonto

Du kan radera bankkonton, lägga till bankkonton och välja ett befintligt konto som ditt primära konto för att få säljarutbetalningar från Google.

Ta bort ett bankkonto

Om du vill ta bort ett bankkonto som du har använt för att ta emot säljarutbetalningar från Google följer du stegen nedan:

1. Logga in i Play Console.
  2. Klicka på Inställningar Inställningar följt av Betalningsinställningar.
  3. Klicka på Välj betalningsmetod under Så här får du betalt.
  4. Klicka på Ta bort under det konto som du vill ta bort.
  5. Om du vill ta bort betalningsmetoden helt från betalningsprofilen klickar du på Ta bort på skärmen som visas.
Du kan inte ta bort det enda bankkontot från din betalningsprofil som du har verifierat för att få säljarutbetalningar. Om du vill ta bort profilens enda bankkonto behöver du lägga till och verifiera ett nytt konto och ange det som primärt konto. Därefter kan du ta bort det gamla kontot.

Kontakta oss om du behöver hjälp.