Canviar o suprimir un compte bancari de comerciant

Pots suprimir comptes bancaris, afegir-ne i establir-ne un d'existent com a compte principal per rebre pagaments de comerciant de Google.

Suprimir un compte bancari

Per suprimir un compte bancari que has utilitzat per rebre pagaments de comerciant de Google, segueix aquests passos:

1. Inicia la sessió a Play Console.
  2. Fes clic a Configuració Configuració i, a continuació, Configuració de pagament.
  3. A "Com reps els pagaments", fes clic a Tria la forma de pagament.
  4. A sota del compte que vulguis suprimir, fes clic a Suprimeix.
  5. Per suprimir completament la forma de pagament del perfil de pagaments, fes clic a Suprimeix a la pantalla que s'obrirà.
No pots suprimir del perfil de pagaments l'únic compte bancari que has verificat per rebre pagaments de comerciant. Per fer-ho, primer n'has d'afegir un de nou, verificar-lo i establir-lo com a compte principal. A continuació, podràs suprimir l'antic.

Si necessites ajuda, contacta amb nosaltres.